CoPilot je za tri klase bolji od tog navigona
CoPilot je za tri klase bolji od tog navigona
Postoje odvojene teme za raspravu o aplikacijama za navigaciju, pa nemojmo offtopicariti ovdje.
Koristim milestone 1
Pojavio mi se jedan problemcic...
Promijenila sam sim karticu i sad kad idem u kontakte nema niti jednog kontakta...
kad onda idem u trazilicu unutar imenika, napisem npr s-izbaci sve kontakte sa s...
dodam novi kontakt, i isto ga nema u kontaktima, a u trazilici ga ima...
Zato mi ne pokazuje ni jedan kontakt normalno u imeniku?
Vi koji koristite milestone, dal koristite futrolu?
Eh da, i nece mi se spojit na moj router preko w-lana...
Na druge se spaja a na moj nece...
stalno pise obtaining adress i nece...
Zasto???
Koristim milestone vec duze vrijeme a nemam navigaciju....
Kako ju skinuti?
najbolje ti je napraviti factory reset (settings >privacy> factory reset) pa onda staviti tu karticu unutra i prebaciti sve kontakte na telefon i onda ce se pojaviti, to sto ne vidi kontakte vjerojatno je zato sto je prethodna sim kartica bila vezana za onaj gmail racun...ovo s ruterom ne znam, pokusaj tocno upisati sifru ili upali ono kad unosis sifru (ako je uopce i ima na ruteru) da vidis sta pises...znam da je meni radio jer sam isprobao na zyxel, speedtouch, siemens ruterima...
ali prije svega ako ides raditi factory reset budi svjesna da odlaze sve sms poruke i aplikacije a micro sd kartica se ne brise(muzika, slike...) pa prije toga napravi neku kopiju svega, to je nekih pola sata posla
Hocu kupiti za milestone 1 plasticno zastitno kuciste...
Na ebayu nalazim za milestone 2, izgleda mi identicno kao za milestone 1, dal bi to pasalo?
Tražio si na američkom ebayu vjerojatno(u Americi je bio pod Droid imenom).
Engleski ebay: BLACK HYBRID HARD CASE FOR MOTOROLA MILESTONE A855 (naručiovao sam od tog londonmagicstorea i za 3 dana došlo doma)
3 COLOR RUBBER HARD CASE + FILM FOR MOTOROLA MILESTONE
Trebao bi mi još jedan kabl za Milestone koliko sam upućen to je micro usb kabl, dal paše bilokakav ili mora biti baš za Milestone tj motorola modele?
Imam doma jedan micro kabl, paše u utor ali ne puniKabl sam dobio sa USB hub-om.
Evo jos da priupitam tipkovnica mi se odljepila onako je kao napuhnuta ali služi još uvijek svojoj svrsi. Jel tko mijenjao, nisam 100% siguran ali čini mi se da sam pročitao na forumu da je netko mijenjao, ali nemogu više naći. Zanima me dal se da popravljati stara ili samo kupiti nova pa jedno vrijeme drži![]()
Zadnji uredio ravilov : 14-12-2011 u 05:58 Razlog: postoji gumb Uredi Post
Da to je micro usb kabel koji bi trebao odgovarati, dok sam imao milestone spajao sam ga na pc s onim nokia usb kabelom....
Mijenjao sam ja, nekih pola sata posla, najvise sam se nacekao dok mi je stigla tipkovnica s *ebeja.
Et pa uživaj u raskopavanju.
Mogu čak pogledati od koga sam ju kupio ak mi je osto bookmark negdje...
Radi bilo koji jer je to micro USB standard, ja kad sam imao motorolu milestone sam ju punio na punjač od samsunga s kojim sada punim i LG koji imam.
Imaš na forumu negdje kako je netko mijenjao ovu našu "napuhnutu" tastaturu za Američku "ravnu", koristio je tutorial na internetu a ti malo koristi search pa ćeš naćiIma na ebay
![]()
pozdrav, jel mi moze ko objasniti zasto moj mailston kad prikopcam puni se kako sam primjetio samo do 20% baterije zatim prekine sam sa punjenjem
Kalibriraj bateriju. Jesi rootan?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=null
Root ti treba za taj 1 korak u Root Exploreru.
Ok, nabavio sam neki drugi mob pa sad ovaj mogu rastavljat. Dakle, klima mi se slider, ima par stupnjeva lufta. E sad skuzio sam da oni L komadi koji izlaze iz donjeg dijela funkcioniraju zadovoljavajuce, i da je vjerojatno problem u ovom poklopcu sa straznje strane ekrana. GDJE da to kupim? Radi se o ovom:
http://www.globaldirectparts.com/Mot...mot1032943.htm
medjutim oni ne posluju s nama smrtnicima. A ne nalazim to nigdje po ebayu ili gdje drugdje.
pozdrav imam jos jedno pitanje za svoj mileston, znaci jednom sam ga update i sad je verzija (2.1-update1) e pokusao sam ga jos jednom update-ovati ali mi nece, znaci normalno se konektujem na mob. na wireless i idem na about phone, zatim system upadates i nece samo pise da pokusam kasnije, e zasto nece i jel bolje da nediram nista il je bolja iduca verzija, pozz
To je malo komplikovano za mene, jedino kad budes imao vremena da mi objasnis korak po korak, znam ja njemu sve al to preko nekog softvera nisam nikako radio pozz
dali itko ima problem ucitavanja stranica, I to samo npr. file serve I sl. servisi.
Znaci ponekad se ne ucita pravilno, pola stranice fali, ferfesh ne pomaze, capatcha se ponekad ne pojavljuje.
sve to se desava na operi, najnovija inacica.
Dok sa original browserom nema problema sa ucitavanjem, ali s njim sa vecine servisa nemogu skinuti fajl, umjesto datoteke skine fajl sa html extenzijom. dolphin istastvar, ali nema problema sa ucitavanjem.
dal jos netko ima takvih problema? original browser mi je najjednostavniji te vi njega zelio koristiti, samoneznam kak rijesiti problem sa dawnloadanjem.
na mobi imam cm7. adobe je takodjer najnovija inacica.
osim toga, dal ima nacin da mi tipka za kameru otvara aplikaciju camera 360, posto nju korisim za slikanje.
izvinjavam se na duljem postu.
Odnedavno imam problema sa skoro svim serverima. Gase ih, stavljaju premiume i retardirane captche koje se micu kako ja pomicem prozor...katastrofa...uopce mi se ne da rjesavat, samo skinem s kompa i posaljem na mail (ako je neka aplikacija)
pozdrav. imam jedan problem sa milestonom. naime, desava se da se resetuje sam od sebe. nekad cesto, nekad ne. na telefonu je 2.2 retail EU softver i preko CM7.1.2 cuo sam za bug DSI al nikako da to sredim.jel bi moglo preko 2.1 softvera da se nalijepi CM7? ili da flashujem neki drugi 2.2 softver(telus ili DE...) ili ako imate neki drugi prijedlog![]()
znam to. radio sam vec sa 7.1.2 verzijom. mene muce reseti(koji su poceli sa 2.2) i dal bi mogao CM7 preko 2.1 sistema da se stavi?
Preko 2.1 moras stavit vulnerable recovery da bi recovery radio. Meni je preko GOT 2.2.1
Edit:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=932196
Flashaj RTEU, pa GOT 2.2.1, pa stavi CM7.
jel treba G>O>T ili Androidiani?
problemi najcesce nastaju prilikom koristenja interneta, bilo da je wifi ili 3g. vec me ovo pocinje nervirati
Bookmarks