Ontopcina - kak sve to lijepo i jednostavno izgleda "na papiru".
Frend studira na drugom kraju 'rvacke, došao za vikend uzeo mob i danas otišao natrag.
Offtopcina - GoGs ima novi avatar
Ontopcina - kolibri mogao si jednostavno svratiti kod prijatelja, instalirati RSD Lite kod njega i flashati mob za cca. pola sata.
Ontopcina - kak sve to lijepo i jednostavno izgleda "na papiru".
Frend studira na drugom kraju 'rvacke, došao za vikend uzeo mob i danas otišao natrag.
Dali je moguće koristi milestone kao eksterni GPS znači spojit na lap i da na lapu prikazuje navigaciju preko GPS-a na mobitelu?
ne. nije moguće.
U principu nije nemoguće, Android je open source, tako da treba samo naći, ako postoji, ili pak nekome predložiti programiranje aplikacije koja bi omogućila dijeljenje GPS-a preko BT-a.
po tom pitanju bi bilo moguće izvesti i preko data kabla, samo developer je taj koji će to omogućiti. zasad još nisam vidio takve aplikacije na marketu, baš sam malo pronjuškao sada.
Blago se vama, svi se hvalite, a ja jos nisam kupila svoj Milestone...
Cak sam ga nocas sanjala:-(
Eto, moj mob ce biti prodan krajem tjedna, spasio ga frend po vasim uputama. A meni slijedi reinstalacija windowsa, jer uskoro dolazi update za sgs 2, a ja "ne vupam" ni pomisliti da spojim novu igracku na felerasti usb...
I naravno, frend je buduci vlasnik milestonea, dao sam mu ga ispod cijene, jer ipak, on ga je spasio.
Inace, vidjeh najave za milestone 3, bit ce zanimljivo vidjeti da li ce uspjeti ponuditi nesto bolje od sgs-a ili sensationa...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ma, pun mi je sipak lazova.
Vidim da vam frend prodaje mob na njuskalu za 1450kn, mogao si reci da ti se ne daje za novce koje smo se dogovorili, da hoces vise a ne muljat da se pokvario...pa da si ga poklonio frenduMeni niko nije zvaku vec odavno poklonio...
Ma sve te na njuskalu sam vec pregledala, 1.oglas-kolibri, 2.oglas-njegov frend, 3.oglas. zg decko kaj misli da dock vrijedi pola moba i laze da nema ogrebotine, dok nisam dosla vidjeti...Ovi ostali nisu iz Zg, a pouzecem mi se ne kupuje...
Tako da moram cekati neki novi oglas...
Evo da se pohvalim da sam postala ponosni vlasnik motorole:-)
Motorola danas stigla pouzecem iz Vinkovaca:-)
da me nisi poslušala, ne bi je imalaeto, baš mi je drago. osobno si mi se obratila što se tiče sms poruke, odi u settings, language & keyboard, multitouch keyboard ili koju već imaš i tamo u postavkama isključi suggestions, autocorrect errors, dictonaries, autopunctuate, jedino si auto capitalization ostavi, to ti služi za velika slova na početku rečenice.
Sad, možda neke opcije ni nemaš, ja ti govorim sa svog atrixa...
Ekipa pozdrav...
Imam mali problem, a nemogu ga rjesit sam. Trebam pomoc...
Stavio sam 2.38 gore, i sve super za sad, ali bi stavio link2sd, e tu imam problem jer nemogu napravit drugu particiju. Probao preko ROM menagera i neide. Restarta mob i nis nije napravio... Koji drugi nacin ima? Molim Vas pomoc...
Unaprijed hvala...
Kako ukljuciti da mi bude vrijeme na ekranu?
Znaci pise npr. Zagreb iznad sunce i temperatura?
Za to pretpostavljam mora biti spojen na internet?
Za to imas razne widgete na Marketu, i da, treba biti spojen. Neki od njih su Beautiful Widgets(paid) i Fancy Widget(free, paid), ali ima ih jos puno. Ako ne zelis da se slikovno prikazuje vrijeme, dovoljan ti je Minimalistic Text(free, paid). Ima ih jos ogromno, samo na Marketu upisi weather widget npr.
Ovako, najbolje ti je traziti aplikacije na Mobilismu ili IPMartu (pirati, ofc). Android Market ne podrzava placanje iz Hrvatske (iako je trebao, prije mjesec dana -.-), pa je najbolje traziti alternative. (Na marketu ne mozes vidjeti aplikacije koje se placaju, bez Market Enablera*)
Jos nesto, ovo je vec offtopic jer se ne radi o Milestoneu nego aplikacijama. Ubuduce pitaj u temi Android aplikacije, preporuke itd..
skini, prebaci na SD karticu, preko nekog file managera (recimo File explorer, imaš ga na marketu) nađeš taj file koji si skinula na SD karticu, pokreneš i instaliraš. nakon što instaliraš, dodaš po želji widget kakav hoćeš.
http://www.4shared.com/file/oNDx4fHw...gets__334_.htm
Ekipa, molim vas, zna li netko I moze li pomoci sto se tice particije na sd kartici... Svasta sam probao, ali neide (citaj neznam). :/
Hvala...
očito ti to nitko ne zna. ali inače, te stvari se rade preko open recoverya na milestoneu, tako da nikakvi rom manageri neće funkcionirati. osobno to nisam radio, ali sam gotovo uvjeren da se to mora odraditi preko milestonea. pogledaj na xda developers, oni imaju riješenje sigurno.
Jer frend mi je na Desireu napravio preko rom menagera, ali meni nece... ok, hvala ti, potrazit cu na xda... pa javim rjesenje.![]()
Kakva su iskustva s popravkom slidera.
Moj je postao vrlo raskliman, ne nalijeze vise dobro ni na ostatak moba (vidi video, tj poslusaj) i moze se jako nagnuti ukoso, te kad dodje do vrha, lijeva strana je 1 mm niza od desne (isto se vidi u videu pred kraj).
http://www.youtube.com/watch?v=a0m3BiesIfo
Jel netko vec nosio na servis i jel to mozda ide u garanciju, i koliko kosta neka zamjena/popravak ako neide s garancijom?
Hvala
Bookmarks