˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bože sačuvaj, tutorial sam vam osobno napisao na forumu. dovoljno je da okrenete dvije stranice ovog podforuma i našli bi.
Ajde de, hvala svima i isprike na "suvišnom" pitanju. Iskreno, uopće mi žao skidati CM7 ali svi zainteresirani žele osnovni ROM.
ode moj mob u friški k***.
Nakon pokušaja flashanja smrzo mi se komp i ode sve u p.m.
Zaboravih napomenuti, stigla galaksija 2, pa bum nekak kompenziral srdžbu...![]()
Haha pa jel uopće itko ostao na milestoneu od 'ekipe'??
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
kolibri, obrati se meni na pm, sredit ćemo taj mobitel. nisi napravio nikakvu veliku štetu.
Ma imam problema sa usb portom na kompu i zbog toga je izgleda došlo do problema... Dao sam mob frendu koji će slijedeći tjedan pokušati spasiti mob.
Uglavnom, "mob je povučen s tržišta", a ja se prebacujem na Samsung PDF.![]()
čekaj, imaš samo jedan usb port na kompu? o bože, pa nisu ti valjda svi shebani. da si se meni obratio, imao bi minutu posla i telefon bi ti sada radio. usporedi minutu sa sljedećim tjednom.![]()
živio.
Već me neko vrijeme zezaju USB portovi (krivo napisano), očito bih morao napraviti reinstal windowsa. CM7 sam da sad flashao na "ota" način odnosno wifi-jem sam skidao ROMove...
A gle, svako flashanje nosi rizik, zar ne?![]()
Offtopcina - GoGs ima novi avatar
Ontopcina - kolibri mogao si jednostavno svratiti kod prijatelja, instalirati RSD Lite kod njega i flashati mob za cca. pola sata.
Ontopcina - kak sve to lijepo i jednostavno izgleda "na papiru".
Frend studira na drugom kraju 'rvacke, došao za vikend uzeo mob i danas otišao natrag.
Dali je moguće koristi milestone kao eksterni GPS znači spojit na lap i da na lapu prikazuje navigaciju preko GPS-a na mobitelu?
ne. nije moguće.
U principu nije nemoguće, Android je open source, tako da treba samo naći, ako postoji, ili pak nekome predložiti programiranje aplikacije koja bi omogućila dijeljenje GPS-a preko BT-a.
po tom pitanju bi bilo moguće izvesti i preko data kabla, samo developer je taj koji će to omogućiti. zasad još nisam vidio takve aplikacije na marketu, baš sam malo pronjuškao sada.
Blago se vama, svi se hvalite, a ja jos nisam kupila svoj Milestone...
Cak sam ga nocas sanjala:-(
Bookmarks