Sve do 1000mhz je u teoriji OK za taj procesor, no znamo jednog koji je skurio tako mob i dobio novi od servisa![]()
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Taj koji je skurio jedan milestone imao je clock od 1330MHz punih 5 minuta čisto radi testa i bencha.
Sve do 1000 je ok, neće mu ništa biti. osobno sam ga držao na 900MHz cijelo vrijeme.
Imam problem s prekidanjem zvuka na slušalicama...
Kada ukopčam slušalice "osjetim" da se jack slušalica klima u utoru i često u džepu moram paziti da slušalice stoje u određenom položaju da se zvuk ne prekida (nekad se ne prekine skroz- nego se zatome neki zvukovi).
Je li netko imao isti problem?
Postoji li rješenje ili da nosim na servis (daju li tamo zamjenske mobitele)?
Ili da ga clocknem na 1330 MHz pa dobijem novi mobitel?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jel isto i sa drugim slusalicama koje nisu Motoroline?
Isto je sa svima.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ako ga clockaš na 1330, nećeš ništa postići. niti ga skuriti. moj savjet je da ga staviš kod vrele toshibe gdje ispuhuje ventilator zrak, pa ga tamo skuriš. začas će ga temperatura skuriti.
bez obzira, probaj uzet kompresor ili nešto, na milestoneu 3.5mm jack utor nije zaštićen, a i pitaj vraga šta ti je sve ušlo unutra.
ako imaš garanciju, nosi ga tamo. ako nemaš... hebiga. trebao si je sačuvati kad već nemaš sreće![]()
Našao sam kupca za svog milestonea. S obzirom da je na CM7 (sa ext2) particijom, zanima me kako da vratim mob na originalni ROM (2.1)? Ima neki manual negdje i kaj sve da skinem?
Bože sačuvaj, tutorial sam vam osobno napisao na forumu. dovoljno je da okrenete dvije stranice ovog podforuma i našli bi.
Ajde de, hvala svima i isprike na "suvišnom" pitanju. Iskreno, uopće mi žao skidati CM7 ali svi zainteresirani žele osnovni ROM.
Našao sam kupca za svog milestonea. S obzirom da je na CM7 (sa ext2) particijom, zanima me kako da vratim mob na originalni ROM (2.1)? Ima neki manual negdje i kaj sve da skinem?
Da nije tvoj kupac žensko, tj. ja???
ode moj mob u friški k***.
Nakon pokušaja flashanja smrzo mi se komp i ode sve u p.m.
Zaboravih napomenuti, stigla galaksija 2, pa bum nekak kompenziral srdžbu...![]()
Haha pa jel uopće itko ostao na milestoneu od 'ekipe'??
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
kolibri, obrati se meni na pm, sredit ćemo taj mobitel. nisi napravio nikakvu veliku štetu.
Ma imam problema sa usb portom na kompu i zbog toga je izgleda došlo do problema... Dao sam mob frendu koji će slijedeći tjedan pokušati spasiti mob.
Uglavnom, "mob je povučen s tržišta", a ja se prebacujem na Samsung PDF.![]()
čekaj, imaš samo jedan usb port na kompu? o bože, pa nisu ti valjda svi shebani. da si se meni obratio, imao bi minutu posla i telefon bi ti sada radio. usporedi minutu sa sljedećim tjednom.![]()
živio.
Već me neko vrijeme zezaju USB portovi (krivo napisano), očito bih morao napraviti reinstal windowsa. CM7 sam da sad flashao na "ota" način odnosno wifi-jem sam skidao ROMove...
A gle, svako flashanje nosi rizik, zar ne?![]()
Bookmarks