jel mi moze neko dat link za navigaciju da radi skinio sam neki motonav i u license folderu ništa pa nece da se instalira...imam milestone.hvala
Jesi rootao mobitel? daj flashaj sa novim flashom. probaj sa service nekim, da ti se ne pobriše ništa, nego da samo promjeniš flash verziju.
jel mi moze neko dat link za navigaciju da radi skinio sam neki motonav i u license folderu ništa pa nece da se instalira...imam milestone.hvala
moj savjet ti je da instaliraš navigon. testirao sam je, provjereno je odlična, najbrže sučelje ima od svih, relativno jednostavna za korištenje dok se malo navikneš na nju i što je najvažnije, rekalkulira gotovo pa sekundarno.
moja preporuka da pročitaš temu letimično cijelu, neki linkovi ne rade, neki rade... uglavnom, 2.6.1 verziju gledaj. nemoj se zahebavati sa novijom, nije ništ puno revolucionarnija, samo će ti stvarati probleme oko instalacije.. Jedino će ti 2.6.1 verzija pravit problem ako putuješ iz zemlje u zemlju, ne spaja mape, neće ti računati rutu mislim. tako bar kažu, ja nisam probao, koristio sam je samo unutar svoje zemlje. ako hoćeš noviju, onda verziju 3.nešto
evo i link:
http://cafe.mobil.hr/threads/67014-N...GPS-navigacija
Lijep pozdrav.
Da li netko zna neku foru na koju mogu onemogućit svim programima osim browsera da idu na internet preko GSM/3G?
Stvar je u tom da nemam nikakav data plan a htio bih s milestonea ići na 0.facebook.com
Tražite po marketu bandwith control ili tako nešto.
Jedno glupo pitanje:
Tamo na www.motorola.com/mymilestone na lijevom dijelu sitea ima Check Product Warranty forma u koju kad unesem svoji IMEI izbaci mi: Your phone is in Warranty. Expires 9/25/2011.
Kako je to moguce, s obzirom da je mobitel kupljen negdje krajem 07/2010 i s obzirom da je kupljen na divlje negdje u Kini pitaj boga gdje tocno?
Sta sad ja kao mogu uletit negdje u Motorola Service Center bilo gdje u svijetu i tvrdit im da imam jamstvo, "evo vidite, provjerite u svojoj bazi", ili ne?![]()
meni piše da imam do 10/2/2012 ali nemam onaj papir haha sa štambiljem i računom, isto sam na crno kupio... da li to znači da imam garanciju ili ne?
nemaš garantni listić, nemaš garanciju. nitko ti je neće priznati bez tog listića.
Jos jedno pitanje:
Kao sto nadolazeci Atrix za kojeg ste se svi zapalili ima svoj oficijalni Wireless Keyboard dodatak ( http://www.motorola.com/Consumers/US...EN?localeId=33 ), jel moguce i na Milestoneu osposobiti to s nekom obicnom BT tipkovnicom (tipa ovako nesto: http://www.amazon.com/Bluetooth-Wire.../dp/B003YKDDYS ) i nekim od onih programa na Makretu za to? Jeli tko to uspjesno osposobio (ne tamo neki xyz covjek s XDA nego netko od vas tu) i radi li to provjereno kako spada? Tako nesto bi mi bilo recimo zgodno dok je mob u docku da ga ne moram vaditi van kad dobijem poruku (da mogu ko covjek tipkat a ne lovit tipke po ekranu ili jos gore po tipkovnici dok je u docku, totalno nespredno i tlaka).
fizičkih prepreka nema, jedino treba naći app na marketu koji će dozvoliti takvo uparivanje. a to ne znam jel postoji.
Kolko vam se puni baterija, evo ja skinuo neki dan s marketa Batttery doctor, možda mi se čini ili sam lud, ali baterija mi se napuni preko mrežnog ispravljača za sat vremena? ali mi se ispraznila od subote navećer do danas 5% ostalo. i primjetio sam vrlo brzo postoci padaju, inaće mi baterija traje do 3 dana.
isto tako vidim taj battery doctor ima task killer i vidim u njemu puno procesa, kojih u Advanced task kileru nema, npr weather to bi reko da je widget nekakav, ali nemogu ga naći da ga obrišem.
Mislim da ču taj battery doctor maknuti čim prije!
Pa meni se isto tako kad stavim preko punjača za 1h napuni full, baš sam pratio par puta, a kad ju stavim na usb preko kompa onda ide nešta sporije, reko bi čak duplo sporije, i još mora direktno bit spojen usb na matičnu ploču da on može potegnut kolku mu treba, i piše u priručniku za mob da je bolje uvijek stavit preko punjača da se puni mobitel.
PS Ak netko zna kako isključiti da mi je ekran upaljen tijekom punjenja, negdje sam to uključio da se ne gasi kad se puni i sad neznam to isključit, znam za onu opciju display timeout to mi je na 30sec, al to nije to...
Da li mi netko može dati link od stock 2.1 firmwarea? Tražim cjelo popodne da flasham s RSD lite i nikak da nađem...
Kolko sam uspio saznat, neće biti problem flashat natrag s 2.2 na 2.1 ako idem preko RSD-a s .sbf fileom.
Prodajem mob, pa da ga prodam u čistom stanju
P.S.
Ne radi link s http://cafe.mobil.hr/threads/67302-M...ownload-upload
Zadnji uredio lujo_zgb : 15-02-2011 u 21:15
http://www.megaupload.com/?d=WWYELE3R
motorola je poskidala sve flasheve sa svojih servera
ugl, ovo ti je stock 2.1 - 0.2.31 verzija, dakle onaj bug s alarmom je prisutan...pa možeš napraviti update na 0.36 preko OTA il MSU-a
šta ti je dosadilo čekati 2.2, il ideš na neki bolji mob?
ok, hvala
misliš da ne bi trebalo biti problema?
fakat mi se neda više to čekat... ta natezanja, idu mi na živce... a i mobitel je spor. makar stavljao custom romove, compiler i neznam šta već ne. počeo se zagrijavat, restartat, gubi pozive... neda mi se to ispravljat više
idem ili na desire ili na desire hd, jedino ću se morat priviknut na nedostatak fizičke tastature, no mislim da sam našao rješenje, BT tastatura...
vjerojatno nećeš moći OTA updateati (mislim da su povukli update), ali preko one aplikacije bi trebalo raditi sve, tako da nema problema
a od ova dva, ja bi ti definitivno preporučio desire hd - desire je dobar mob, al bi rekao da je u rangu milestonea tako da puno ne dobijaš..
al hd je već par koplja ispred desirea![]()
razlika između desirea i desirea hd koji mi se nude ne opravdava cjenovnu razliku između njih, pa ono... mislim da će ipak biti desire. razlika je u veličini ekrana koji mi je nekako za moj ukus prevelik, GPU-u i chipsetu. razlike su i u 3G, edgeu i gprs-u ali to mi opet ništa ne znači jer nemam data plan i sigurno ga neću još imat bar godinu i pol zbog ugovora tako da ovisim samo o wlan![]()
Flashao sam tvojim fajlom pajo i dobio err: A5, 69, 35, 00, 27 ???
Imaš ideju zašto i kako to spriječiti??
obično takve stvarčice su se na starijim motorolama znale javiti zbog nedovoljno pune baterije...
al ako nije to...onda uđi u recovery i napraviti full wipe, možda je nešto ostalo od CM (pretpostavljam da si njega imao..)
kad to napraviš, flashaj ponovno il sa onim flashom...
il nekim odavde:
http://and-developers.com/sbf:milestone
i trebalo bi biti oke...
Bookmarks