Ma kad je slabije svjetlo, ne prevelika tama, ako ima nekih vecih pokreta ili vise boja samo zasteka na 0.5-1sek i nastavi. U prijevodu, izgleda kao fps drop xD.
@georgy slikao sam sad dio zida u sobi( nemojte se zaliti zbog toga sto ima kapa i Hajdukov sal na njemu) ali preko Tapatalka nemogu postat slike(ili neznam) tako da cu to sutra s kompa.
^Ma razumemo se.
@n3n0, čekam Hajduk pa postavljam sliku sa Partizanom.![]()
darije: po danu su slike OK, šum i dalje vrlo primjetan. to sam i očekivao od milestone-a 2. prepakiran milestone 1 sa malo više memorije i jačim procesorom. kamera užas kao i na jedinici.
Predobro ispala slika Partizana. Neznam meni se čini malo bolja kamera na 2...
čini ti se samo, jer nisu uspoređena 2 modela u istim uvjetima. čim sam otvorio sliku, vidio sam identičan šum kao i kod jedinice.
da, video je skroz ok, i to je vrlina i na milestone 1. samo što photo nikako nije. slikao sam tisuće slika sa njim, veliku sam muku mučio, pa znam. i da, stock android aplikacija je super user friendly, ali ništ koristi što se kvalitete fotki tiče.
Christofer Mayr ▶ Motorola Europe Cyanogen is still working on 2.3 for milestone. coming the next weeks
!!! Jel to istina ???
odakle ti uopće ta informacija? I ne razumijem što je to motorola europe cyanogen?vjerojatno ovi šta klepaju cyanogena, sklepat će nešto i za motorolu, tako da ćemo i mi vjerojatno dobiti gingerbread na milestone koji još nema ni službeni froyo
Ali dobro, barem imamo kakvu takvu podršku.
Hahaha ma to je neki lik napisao na zid od Motorola Europe na Facebooku!!!
da li se isplati uzeti zamijeniti iphone 3gs za milestone,htio bi uzet mob sa androidom,da li je lošija od iphona(osim za aplikacije,znam da je tu iphone još uvijek bolji),gdje gubim,a gdje profitiram?
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
dakle, stvar ti je ovakva:
milestone ima službeno 2.1. taj nema podršku za SD. zato je ekipa koja radi cyanogen (poznati romovi) napravila rom koji ima froyo i koji podržava apps2SD.
što se tiče interne memorije, nije ona problem. veći je problem ram. zato ti je najbolje instalirati task killer i sa njime rušiti taskove koje ne koristiš često (recimo, internet preglednik, igrice, navigaciju i takve velike stvari), dok česte stvari koje stalno rade (npr sms, mail, launcher koji koristiš, widgeti) staviš na ignore kako bi ti bili stalno učitani u ram memoriji. time dobivaš drastično na brzini i štediš bateriju jer ne učitava stalno u ram nove stvari.
Istina je da si malo ograničen, pa ne možeš imati u pozadini recimo navigaciju od 20mb-a, launcher ili ne znam što još, ali naviknut ćeš se, jer ionako nećeš te sve stvari odjednom koristiti.
Za android imaš pregršt aplikacija, i vjeruj mi, nećeš sa marketom imati problema, ima stvarno super appova. pitaj što ti nije jasno.
e hvala prijatelju
ma bit će mi čudno preći sa iphone-a kojeg zna koristiti i tek rođeno dijete na android koji je ipak dosta kompliciraniji...nego da pitam još,da li se mora rootati mob da bi stavio taj rom sa froyom,te da li je problem napravit root
A ti brate kupi "dvojku".
@n3n0,onda super ako je jednostavno,hvala
@darije a da nije malo preskupa
Da, ja sam svog Milestonea sa Universal Androotom dok je bio 2.1, onda sam stavio 2.2.1 firmware i Cyanogenov ROM, jos uvijek je rootan.
P.S. nakon stavljanja 2.2.1, imam 197mb interne, od toga 140 slobodno, posto ne volim da je mob natrpan aplikacijama, cim prijedjem igru brisem je(mislim na Gameloft igre koje zauzmu malo interne ali i po 500mb na kartici x_0), i samo 2 aplikacije su na SD.
@darije u Hrvatskoj nema dvojke
Posto vidim da se radi o zamjeni, ja bi na tvom mjestu mjenjao. Da kupujes novi uredaj vise bi se isplatilo da cekas da pojeftini ili da dodje duplo jaci uredaj po njegovoj cijeni![]()
Bookmarks