Pa nedavno je opet updateana... kad si je koristio probaj opet![]()
meni je puno trebala kamera na milestoneu baš kad sam otišao na more, puno sam slikao, još sam obišao i plitvice... po danu slike su donekle dobre. ali pred večer i kasnije katastrofa. aplikacija vignette radi odlično, ali mi nije najbolje radila na milestoneu. ona je i po mraku davala nakon obrade zadovoljavajuće fotke. ne znam jesu li optimizirali malo tu aplikaciju, ali ako nisu, trebali bi.
Pa nedavno je opet updateana... kad si je koristio probaj opet![]()
Brzini? Sporo je jedino kad stavis 5mpx superfinetad treba 15-20sek da se slika pojavi u galeriji. Pri paljenju mi nije spora. Jedino me nervira sto nema svoj video snimac nego prebaci na stock :@
da, kad slikam, onda slikam na 5mpx i superfine, pa želim iskoristiti valjda najbolje od aplikacije. što ću na slabije držat, a kad trebam u mraku nešto poslikat, onda bude bezveze. fora je u tome što i sama aplikacija počne užasno štekat na tim postavkama pa se nekad zna čekati i po 2 minute da uopće mogu spremiti sliku, a kamoli pogledati. uglavnom, puno još fali dorade na toj aplikaciji. i da, trebala bi bit besplatna koliko je loša zasada.
...što dalje implicira : defaultna aplikacija.![]()
Ma kad je slabije svjetlo, ne prevelika tama, ako ima nekih vecih pokreta ili vise boja samo zasteka na 0.5-1sek i nastavi. U prijevodu, izgleda kao fps drop xD.
@georgy slikao sam sad dio zida u sobi( nemojte se zaliti zbog toga sto ima kapa i Hajdukov sal na njemu) ali preko Tapatalka nemogu postat slike(ili neznam) tako da cu to sutra s kompa.
^Ma razumemo se.
@n3n0, čekam Hajduk pa postavljam sliku sa Partizanom.![]()
darije: po danu su slike OK, šum i dalje vrlo primjetan. to sam i očekivao od milestone-a 2. prepakiran milestone 1 sa malo više memorije i jačim procesorom. kamera užas kao i na jedinici.
Predobro ispala slika Partizana. Neznam meni se čini malo bolja kamera na 2...
čini ti se samo, jer nisu uspoređena 2 modela u istim uvjetima. čim sam otvorio sliku, vidio sam identičan šum kao i kod jedinice.
da, video je skroz ok, i to je vrlina i na milestone 1. samo što photo nikako nije. slikao sam tisuće slika sa njim, veliku sam muku mučio, pa znam. i da, stock android aplikacija je super user friendly, ali ništ koristi što se kvalitete fotki tiče.
Christofer Mayr ▶ Motorola Europe Cyanogen is still working on 2.3 for milestone. coming the next weeks
!!! Jel to istina ???
odakle ti uopće ta informacija? I ne razumijem što je to motorola europe cyanogen?vjerojatno ovi šta klepaju cyanogena, sklepat će nešto i za motorolu, tako da ćemo i mi vjerojatno dobiti gingerbread na milestone koji još nema ni službeni froyo
Ali dobro, barem imamo kakvu takvu podršku.
Hahaha ma to je neki lik napisao na zid od Motorola Europe na Facebooku!!!
da li se isplati uzeti zamijeniti iphone 3gs za milestone,htio bi uzet mob sa androidom,da li je lošija od iphona(osim za aplikacije,znam da je tu iphone još uvijek bolji),gdje gubim,a gdje profitiram?
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Bookmarks