Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 15 od 15

Threaded View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @smogovac: da, iako pri srcu imam HTC, bolji je u toliko sto ima puno bolji ekran, i to je prevagnulo, to, kamera i interna memorija. Naime evo maloprije sam bio na pressici Adidasa miCoach, pofotkao sve sa X10, dosao tamo s biciklom, slusao mp3, a uz to, na semaforu kad stanem i izvadim mob da vidim mailove/poruke, sve vidim, i to je ono sto mi je bilo najbitnije. Dosta sam outdoor tip (bic, cabrio, camac, trcanje...).

Kao sto rekoh, Legend je doma u kutiji, eto to ti sve kaze.

Sto se tice lezanja u ruci, jednostavno mi je izvrstan... bas je cvrst, nema nikakvog skripanja ni slicno, i svidja mi se sto je SE odlucio staviti svoju zastitu ekrana na grebanje i slicno, stoga tu je veliki plus. U samom radu, ipak Snapdragon je kljucan, i to se osjeti, jedino sto Timescape i Mediascape znaju ponekad zastucat, no ipak, to ni ne koristim, osim sto mi je Mediascape primaran za multimediju i tu je zbilja ok. Drugog stucanja nema, Android radi vise nego dobro.

Za unos sam instalirao Better keyboard sa dobrim skinom, i tu je tipkanje mrak, a obzirom da nema smart dial, tu imas rjesenje u aplikaciji "Smart dial" koja je free i dostupna na Marketu.

Sve u svemu sad kad sam ga poslozio, bas sam ovisan o njemu.

Ono sto sam primjetio i ponekad smeta je da ako fotkam nesto u 8mpx rezoluciji i idem to podjelit na facebook i twitter, dugo mu treba, jer nazalost nema resizea fotke nego salje fotku od 2mb, no rjesenje je fotkanje u 2mpx .

@imaticx: nazalost nisam previse slikao, no tu malo zakazuje, bljeskalica je ok, no bolje rjesenje je na N900 i Legendu, nista znacajnije, no bolje.

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Odgovora: 10
    Posljednji post: 13-08-2010, 12:16
  2. iPhone 2G i pokretanje iPhone OS 4.0
    By Horsch in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 06-05-2010, 10:08
  3. iPhone Music station??iPhone docking
    By 2Crazy in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 08-12-2009, 18:26