Pa imaju veći paketi. Nedavno su ih uveli. Ovako izgleda:
Više imaš u ovoj temi.
Ugl imam iphone koj stvarno jede na netu mb i zanima me jel zna ko neku foru jel ce biti vecih paketa od 100mb za simpa korisnike...
I jel netko zna jel ima na kojoj drugoj mrezi veca opcija od 100mb
Pa imaju veći paketi. Nedavno su ih uveli. Ovako izgleda:
Više imaš u ovoj temi.
Ova gore tablica je ipak nevažeća za simpu. Evo jučer sam si na simpa broju aktivirao w'n'w M paket, oduzelo mi je 20kn i dobio sam 100mb.
Nemoguće jer je ta tablica na T-Mobile stranicama-Simpa korisnici.
Klikni ovdje, zatim klikni na link na stranici "Izmjene cijena web’n’walk usluga u razdoblju od 01.05. do 31.12.2010. godine" i prikazat će ti tu tablicu.
Ja nisam uzeo te noe paketa pa ne znam jel imaju kakvih bugova možda. Nazovi službu pa pitaj najbolje jel došlo do greške.
Stvar je u tome što je takva ista tablica stajala i u ponudama za pretplatnike, pa su je 1.5 maknuli i napisali detaljan cijenik i uvjete korištenja, a na simpi još uvijek stoji ta stara tablica na kojoj je još uvijek navedena iOpcija koja btw više ne postoji tj. sada se zove w'n'w L.
simpa pretplatnici imaju te velike opcije, a s. korisnici imaju do 100 mb... Eto... Kolko ja znam...
One day, sky went blue...
cijena bez poreza![]()
I meni su te cijene unutar zagrada (bez PDVa) i ove cijene nakon "potrosenih Mb ukljucenih u mjesecnu naknadu" bile sumnjive jer to se ocito odnosi na postpaid pretplatnike ali ne i na Simpa korisnike!!!
Ja bih rekao da je to na Simpa stranicama greska ali ovi u t-mobileu nikako da je uvide!![]()
Ee al ovi paketi su za pretplatnike ja sam
mislio na simpi (za bonove) al hvala ipak
Ugl frendica kaj radi u t-com mi je rekla da ce postat vece opcije i za simpa korisnike kao da ce bit 500mb paketi samo cjenu jos nezna
@zubooo21
Pa naravno da ce biti samo kada i po kojoj cijeni!
Inace ako pratis zadnjih godinu-dvije znao bi da gotovo svakih 6 mjeseci izadje nesto novo (gledajuci sve operatere zajedno). Oko Nove god. je izasao ovaj Simpa 100Mb=20kn a u 5.mjesecu je Tele2 dao nove pakete gdje imas 300Mb=35kn i 150Mb=25kn.
Oko interneta je najveca guzva jer sve ide prema tome da se tu pocinju okretati novci, sms i razgovori polako padaju u drugi plan.![]()
internet je danas cjenjen... Vecina nema net na kompu pa koriste mob kao modem. Vidim polako da je net vise manje jeftin na mobu, sad ovisi... I sms je jeftin isto. Mislím da daju vise paznje internetu nego ostalim stvarima... Cuda se mogu dogodit sad u t-mobileu![]()
pa eto.... Zato ja imam wnw L sa kojih skoro gigu, al dobro da imam adsl. No sad smo off...
ajde, t-mobile pretplatnicipisem na mobu pa se zurim, ni neznam kaj pisem
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
t-mobile pretplatnike kolko ja znam, a i na tvom mjestu bi aktivirao wnw m za 20 kn a dobijes puno vise...
e pa kao sto vidis, nísuza vas je vec bilo promjenjeno na te tarife jedno 2 mjeseca prije pretplatnika.
T-mobile mjenja tarife za prepaid web'n'walk tamo negdje pocetkom 10 ili 11 mjeseca, tako da sumnjam da ce i sada prije toga roka ista mjenjati. To im je vec 2-3 godine rutina neka. Uglavnom neisplativi su im sada ovi paketi pogotovo za malo 'naprednije' korisnike.
Bookmarks