pa sad, koliko ja imam informaciju uređaj je otključan ako je kupljen u VIP-u, a koliko znam nije ga prodavao ni t-mobile ni tele2, tako da bi trebo bit otključan
Danas mi je dosao Magic, i rečeno mi je da je mob otključan i da radi na sve mreze, ali kad sam u njega stavio svoju tele2 karticu, jednu uopce nije prepoznao, odnosno pisalo je da nema kartice a za drugu tele 2 karticu me trazi pin1. Zvao sam vlasnika mobitela i on je rekao da je probao t mobile karticu i da je normalno radio i da je on iz toga zakljucio da je uređaj otkljucan.
Pa sad me zanima jel postoji neki način da se to free otkljuca ?
Hvala i pozdrav![]()
pa sad, koliko ja imam informaciju uređaj je otključan ako je kupljen u VIP-u, a koliko znam nije ga prodavao ni t-mobile ni tele2, tako da bi trebo bit otključan
PIN1 traži jer je to sasvim normalno.... ne povlači da je uređaj zaključan...
hm, malo mi je sve to konfuzno.
Tip je rekao da je probao tmobile karticu i da je radio, ali ja sad ubacim tmobile karticu i opet ne radi. Ali radi bolje nego sa tele 2 karticom.
Razlika izmedju tele2 i tmobile kartice je sljedeća:
tele2:
mob nije spojen na mrezu, i svakih minutu me trazi pin1, ja utipkam pin i onda opet za minutu me trazi pin1 i tako undeogled..
Tmobile: ubacim karticu i isto nije spojen na mrezu, i svakih minutu mi izbaci da je process com. android phone has stoped unexpectedly i onda dalje mogu nastaviti sa radom na uređaju.
Ali naveci mi je problem sto moju primarnu tele 2 karticu uopce ne prepoznaje, dok ona radi normalno u svim drugim uredjajima.
Ti problemi nikako ne upućuju na zaključan uređaj, već na neke druge probleme
Da, ovo mi je prvi Android uređaj, pa su početni zajebi mogući. Problem je bio sto je uređaj bio u zrakoplovnom modu i trebalo je to ugasit i ručno pronaći mrezu. A drugi problem je u tome sto moja tele2 kartice jednostavno ne radi sa ovim uređajem, dok druga koja je novijeg datuma radi normalno, pa cu stoga mora otici suta i zamoliti da mi zamjene karticu za novu i vjerujem da ce sve raditi. Jos jednom se ispričavam zbog teme, totalno moja greska.
LP
Bookmarks