Prikazujem rezultate 1 do 25 od 33

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Na Androidu još ne postoje dovoljno dobri programi za printanje dokumenata. Ova 2 koja sam ti gore napisao printaju slike, kontakte i takve gluposti - dokumente ne.
    Što se tiče prebacivanja fajlova preko WiFi-a na komp to isto nije najsretnije riješeno na Androidu.
    S druge strane iPhone je taj! Zašto?
    Zato što ima ponajbolju aplikaciju za word, excel i pdf koja omogućuje i obradu dokumenata. Samo prebacivanje dokumenata napravljeno je unutar aplikacije i radi jednostavno i efikasno. U browser se utipka adresa i dobiješ stranicu preko koje prebacuješ tamo - vamo dokumente. Možda najbolja aplikacija za to je QuickOffice. Nikakva instalacija na kompu nije potrebna. Još jedan zašto baš iPhone... zato što su raznorazni proizvođači izbacili programe za iPhone koji omogućuju printanje na njihovim printerima. Jedan primjer - Epson iPrint.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    May 2010
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    Na Androidu još ne postoje dovoljno dobri programi za printanje dokumenata. Ova 2 koja sam ti gore napisao printaju slike, kontakte i takve gluposti - dokumente ne.
    Što se tiče prebacivanja fajlova preko WiFi-a na komp to isto nije najsretnije riješeno na Androidu.
    S druge strane iPhone je taj! Zašto?
    Zato što ima ponajbolju aplikaciju za word, excel i pdf koja omogućuje i obradu dokumenata. Samo prebacivanje dokumenata napravljeno je unutar aplikacije i radi jednostavno i efikasno. U browser se utipka adresa i dobiješ stranicu preko koje prebacuješ tamo - vamo dokumente. Možda najbolja aplikacija za to je QuickOffice. Nikakva instalacija na kompu nije potrebna. Još jedan zašto baš iPhone... zato što su raznorazni proizvođači izbacili programe za iPhone koji omogućuju printanje na njihovim printerima. Jedan primjer - Epson iPrint.
    Danas cu isprobat iPhone 3GS. Samo koliko sam uspio primjetit, radi i moze ga se kupit samo u T-mobile (a ja sam na Vip-u)... A nisam bas neki fan otkljucavanja i toga, neznam kakve bi bile posledice...

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Phillie Pregledaj post
    Danas cu isprobat iPhone 3GS. Samo koliko sam uspio primjetit, radi i moze ga se kupit samo u T-mobile (a ja sam na Vip-u)... A nisam bas neki fan otkljucavanja i toga, neznam kakve bi bile posledice...
    Možeš kupit i otključanog u t-mobileu, bez ikakve ugovorne obaveze, samo je cijena onda problem, mislim da je oko 7000 kn..

Slične teme

1. Odgovora: 10
    Posljednji post: 24-04-2010, 22:49
  2. Koji poslovni SP/PPC uzeti
    By Red Dwarf in forum Općenito
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 18-04-2008, 11:46
  3. Koji poslovni mob
    By mobitelash in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 38
    Posljednji post: 11-07-2006, 13:04
  4. Koji poslovni mobitel