Imam ja, mislim, 2-3 verzije Wormsa. Ali u uredu. Mailam ti sutra pa probaj...
Dakle, prije nekog vremena sam poslao u onaj thread "java..." ali nitko ne odgovara pa moram ovaj topic otvarat... Jel ima netko Wormse u javi koji rade na v525? Meni jos nijedna verzija nije proradila...
mail : viperoneBRISIOVO@net.hr (naputak, brisi capslockana slova za pravu mejl adresu)
danke
Imam ja, mislim, 2-3 verzije Wormsa. Ali u uredu. Mailam ti sutra pa probaj...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
To sam i ja postavio pitanje, pa pošalji i meni.
A jesi li ziher da rade te verzije? Imam i ja par verzija pa ne radi. Nešto je bila spika, kao, makni neki j2me file pa će proradit,ali ništa.
Ma jok. Imam oko 1000 igara, koje navodno sve rade na v600 (dakle, na cijeloj V-seriji), a niti jednu nisam probao!
Jedino šta sam od JAVA aplikacija stavio na mob (osim onih pre-installed Monopolyja i Stuntmana) je TheLadiesCalendar :bunny:
Tak da sam sretan ako netko to koristi i hoće probat.
Kakav je to calendar, za pratiti ciklus ili za pratiti kada si se s kojom dogovorio?![]()
Fora je taj calendar, imam ga i ja u mobu, ali je bed kaj on sam odredi koliko bi trebala curi menga trajat, možda joj baš bude duže ili kraće, tak da je lagano neprecizan... Ali opet, programčić je zakon![]()
Kako Brainbug veli - tool za precizno nišanjenje![]()
![]()
Bio je jedan mnogo softiciraniji na Symbianu (imao ga ja na 9210), puno preciznija
stvar, ali... Šta jes' jes' - cigla je stvarno prevelika!
Jay, Brainbug --> check your mail, gentleman
Nećemo se mi ljutit ako ti uploadaš taj programčićMožda bi i nama ostalima dobro došao.
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
potpuno se slažem! BlueDevil ak ti nije bed mejlaj molim te i meni oba programčića, igrica nije loša a dala bi se napraviti i neka mala baza s onim drugim![]()
um caruje dundo maroje!
vvidak11, Night Hawk --> PM vaše mailove, pa ujutro šaljem programčiće.
@BrainBug: nije meni toliko do M dijela, koliko do ovulacije![]()
Hehe, čuj meni praktički puca ku*ac kad mi cura pije tablete... Ali opet, opreza nikad dosta![]()
thnx za mejl
Bookmarks