= Citat = Izvorno postao pajo2 Pregledaj post
gle...to vrijeme nema veze sa vezom, mogli su napraviti nekog boljeg robota i to vrijeme bi bilo 15 sekundi

a vrijeme procesiranja se ne štopa jer nebi bilo fora..bolje je ovak napraviti robota pa njemu štopati a i pretpostavljam da je vrijeme računanja toga i ispod 1 sekunde

arm tu prikazuje procesor, kao i dodatne mikrokontrolere kojima upravlja kretanjem robota

al kao što je i drug mile rekao..postoji par metoda za rješavanje rubicka, fridrich je najpoznatija i po tome radi mob

al da, slažem se, test je glup...mogli su recimo štopati izvođenje nekih drugih algoritama, tipa traženje hamiltonovskih ciklusa il nešto slično, pa bi se tad prikazala prava sposobnost procesora, a ne ovako..

ja jesam
vidim da jesi da su radili prave testove, ne bi bilo zanimljivo kao ovo. ja sam na internetu naišao na nekoliko načina da se rubikova kocka složi. što se tiče ciklusa i ostalog, nije moje područje, no znam da ovo nije pravi način da se iskaže moć procesora. no sve u svemu, zanimljivo je to sa lego kockicama.