Najjeftiniji sms ti je kod tele2 - tarifa Slike i slova. Cijena sms-a ti je 0,15 kn, jedini uvjet da ti tarifa ostane aktivna je da nadoplatiš svakih 30 dana bonom od minimalno 100 kn![]()
znaci tko od operatera ima najpovoljnije cijene SMS poruka ili neke pakete za besplatno slanje...
hvala na pomoci..
Najjeftiniji sms ti je kod tele2 - tarifa Slike i slova. Cijena sms-a ti je 0,15 kn, jedini uvjet da ti tarifa ostane aktivna je da nadoplatiš svakih 30 dana bonom od minimalno 100 kn![]()
kakvi lopovi,,jos vise!!!
da osvjezim temu...isto pitanje..dosta koristim sms, sad sam na tarifi TotalExtra M, cijena sms mi je 0,39kn. U prosijeku mjesecno imam oko 500njak poruka van tarife i opcije poruke.
U tarifi imam ukljuceno 100 poruka, plus 25kn platim za opciju poruke (njih 300). Da...sad gledam i ne znam ni sam di ih spizdimOcito ne pazim bas na onih 160 znakova..a morat cu.
Preporuka za nekog drugog providera za samo slanje sms poruka...ili da ne moram imati jos jedan mobitel, gledao sam smsdiscount, di ima i aplikacija za android, cijena sms cro-cro je 0,22kn (3ct). Sto bi vi na mom mjestu (osim da smanjim smsanje) hehe![]()
Smiley tarifa kod tele2. Nadoplatom bona od 100 kuna dobiješ besplatne smsove sljedećih 30 dana i 150 MB prometa. A tih 100 kuna koje si uplatio ti ostaje, dakle možeš ih iskoristit za pozive (cijena 89 lipa po minuti bez uspostave poziva, dakle ispadne te da imaš za tih 100 kuna još 112 minuta poziva prema svima)![]()
dobijam racune oko 500kn...a potrosim i svih 250 "besplatnih" min razgovora...tu imam flat, tako da mi net nije bitan. Jedino sto kod ove t-stoke, se placa uspostava poziva koja nije uracunata u tarifu. Al kontam da bi i dalje prosao bolje ako jos ukinem opciju poruke za 25kn i uplatim tih 100kn za tele.
A ne znam onda, probaj nekako to iskombinirat. Ja sam ti odgovorio koja ti je najjeftinija opcija za SMSove.
Koliko imaš mjesečno razgovora i potrošenih MBa (okvirno)?
250min, taman do kraja mjeseca, i to mi je dosta sto imam u tarifi. net je flatrate, al ode oko 1Gb...do 1,5. Znam se nekad laptopom spajati preko moba kad nisam u blizini neta.
Jesi bacio oko onda na Smart tarife od Tele2? (Sad ispada ko da reklamiram tele2)
pa ne treba mi jos jedna pretplata. btw. 100sms u 100kn, a preko toga cijena sms 0,35..pa to je jos gore. nista, vidjet cu za tu smiley tarifu..
Možda bonbon: Za 60 kn dobiješ 500 sms-ova (to bi bilo 0,12 kn po poruci). Ak je malo, aktiviraš opet 500sms-ova za 60 kn... Za pričanje je džabe unutar bonbona, tako da daš bonbon onima s kojima ćeš razglabat na dugo i na široko! A za ostale mreže, ima opcija 200 min za 60 kn... Dobro je što nema uspostave poziva - tako da je stvarno džaba! Mene najviše smetaju te uspostave poziva - njih se onda nakupi oho-ho kroz mjesec...S bonbonom nemoram provjeravati koliko imam na računu, ne razmišljam koliko košta - jednostavno znam koliko me mjesečno košta i miran sam! Funkcionira kao pretplata a nije pretplata...Obračunska jedinica je sekunda - tako da tih 200 min prema drugim mrežama potrošiš u sekundu...(ne mislim jako brzo, nego ne kradu sekunde do pune minute)
Npr. 200 min prema drugim mrežama, 1300 prema bonbonu i 500 sms-ova mjesečno košta 120kn. Ajd recimo da uzmem i 300 mb interneta - to je 150 kn! To je razumna cijena za nenormalno puno pričanja i tipkanja... Priča se i da mobitel zrači...
Postoji bon od 160 kn, znači mjesečno ostane 10 kn "viška"...Ali ovo bi bilo stvarno za one koji JAKO puno pričaju i JAKO puno sms-aju...
P.S. Zaboravio sam, sa bonbon weba se mogu slati besplatno poruke - koliko sam shvatio neograničeno...nisam baš isprobavao maksimum, ali funkcioniraju,...a onaj tko prima poruku ne vidi razliku - tj. izgleda kao da je poslano sa mobitela...Poruke stižu odmah,...eto, pa sa neta onda udri po porukama!
Bilo bi dobro da se pojavi kakva aplikacija za android za slanje poruka preko toga...
Zadnji uredio mlesic : 12-06-2011 u 16:30
SMSPodsjetnik je fora![]()
Bookmarks