Zasad je više kao ukras, mislim, povučeš ga, on je inače dole skriven, vidi se samo šestina kruga možda, i onda se povuče na sredinu ekrana i otključa se mobitel... Ali uskoro bi trebalo doć da imaju i ikone na lockscreenu, pa kad ga otključavaš možeš povući ring na neku od ikona i odma se to upali (pogledaj video na dnu posta)
Svaki dan dolazi novi update za ovaj sensation 3.0, još ima nekih bugova sitnih pa dok to rješe budem opet poslao home screenshot. Nemam nikakvih launchera, samo RCMix 6.0 ROM (od danas 6.1.0.1 - ispravljeni neki bugovi).
Ima sve na xda-developers
Šljaka odlično jedino što čekam da se na Gingerbeard stave modani kerneli (ubrza uređaj, baterija dulje traje, wifi poboljšan.....). Sve u svemu, dobar ROM
EDIT: @ravilov - da tako je, evo i screenshot kako izgleda kad ne povučem ring nego kad je po defaultu (na prijašnjoj slici sam ga ja povukao prstom pa sam uzeo screenshot)
EDIT2: Evo i video o Sensationu, pa oko 1:30 vidite live weather wallpaper (uskoro bi trebao doći i za DHD), oko 3:00 počinje prezentacija svih vremenskih uvjeta u weather aplikaciji (mislim da se svi koriste kao i pozadina na live wallpaperu), na 4:44 se vidi kako ring funkcionira
EDIT3: Sad tek vidim da on povlači aplikaciju u ring, ali može i ring preko aplikacije, funkcionira u oba slučaja, samo treba video nać, kome se da, neka nađe na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=UGRRkv0nS5U
Zadnji uredio ravilov : 20-06-2011 u 21:03
Bookmarks