Jel moze taj wall? Ali samo tekstura ako moze, bez ovih bijelih traka gore i dolje.![]()
Jel moze taj wall? Ali samo tekstura ako moze, bez ovih bijelih traka gore i dolje.![]()
Evo projekta na kojem trenutno radim.
Crno-bijela kombinacija sa notom plave.
Prvi red: Lockscreen-lijevi screen, drugi red:homescreen-drugi screen
![]()
![]()
Još nije završeno. Ako netko ima neku idejuNo, kako preinake nisu bile velike već imam u planu drugu kombinaciju, plavu vjerojatno u kojoj bi promijenio i signal ikone, wifi i ostalo, ne samo bateriju.
![]()
![]()
ADW Louncher
ADWTheme One
Hero Clock - Day
Extended controls
BattStatt
Handcent SMS
Opera Mini browser
nije nesto posebno, a ja zadovoljan.
![]()
![]()
![]()
![]()
evo i mog![]()
Zadnji uredio Rivaldo10 : 28-08-2010 u 16:31
moj trenutni homescreen
![]()
![]()
![]()
Trenutna kombinacija.
![]()
Evo da i ja stavim svoj home screen
Dakle ovako, 1. slika (main screen):
-Beutiful widget- vrijeme, datum i sat,
-BattStatt
-SwitcherPro
2. slika
-Agenda widget
-3G Watchdog
3. slika
-TV Ultimate
-Google search
Jos nisam poslozio do kraja appove po screenovima, a nisam nasao niti neki dobar wallpaper pa koristim defaultni.
Takodjer koristim i Launcher Pro, no lagano me nervira zbog tog kaj non stop trazi da upgrade-am na Pro Plus verziju :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sve isto što i prije:
Extended controls - prekidači
Snowstorm - prognoza
Agenda - kalendar
Ikone su Suave
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@xlr:
Sto je ona ikonica gore ljevo u kutu, ono zuto sa nekom plocicom?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
@DJogi: wall http://mickka.deviantart.com/art/Pixel-Apple-105676160
@Cionn: Juice Defender
Evo jos 1 moj novi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dakle, 3. screen po redu mi je glavni screen. Uvijek mi je sredina screena glavni screen, 2 lijevo i 2 desno su pomoćna. Prvi screen mi je calculator budilica itd. drugi screen mi je internet screen. 4. screen mi je navigacijski, a peti multimedijski.
za moje potrebe i više nego dovoljno. navigaciju i net dosta koristim, pa su mi najbliži.
Nadam se da vam se sviđa.
Zadnji uredio GoGs : 05-09-2010 u 20:12
@Cionn,
Koje ti je ovo cudo na drugom ekranu dolje desno? Ovo gdje pise Cafe Mobil i Cionn.![]()
Aha.... Vidis vidis, nisam nikad razmisljao da bi Tapatalk imao widget. Thanks!![]()
Evo, ponovno flashao i sada tema (DroidX- plava verzija) radi kako treba. Prije se pola toga nije promijenilo i bilo je nekih problema sa tekstom.
To sam i dobio valjda drugi player i widget za njega.
Jedino je problem što se kod pretraživanja (kada se "vuče" onaj kvadratić kao u imeniku) pokazuju neka slova (velika, mala, točka...) koja ne bi trebala i ne idu po abecedi. Ali, nije to toliko velika greška
Ali, najljepša stvar mi je boja u ikona u postavkama- tako mi super izgleda
Mislio sam ovu instalirati, ali izgleda da se nešto dodatno treba raditi (nije samo instalacija skripte, kao ova). Možda jednom![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Treutni screenovi
Homescreen-lijevi-desni
![]()
![]()
Koji ti je to widget sa satom i datumom?
A, ovo kraj njega je neki EQ ili?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sve isto što i prije:
Extended controls - prekidači
Snowstorm - prognoza
Android Agenda Widget - kalendar
Ikone su Suave.
Wall sam stavio u jednom od svojih zadnjih postova.
Bookmarks