Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 72

Threaded View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Phil_HR Pregledaj post
    također imam vecih problema nakon 2.1 updatea..u 2.0 je bilo manje bugova..
    neki od njih su kasnjenje alarma iz cista mira . gore navedeni reset tu i tamo (nije precesto,ali se jednom tjedno dogodi), wifi prijem je nesto losiji (također nije alarmantno,ali se osjeti) i jos nekoliko sitnica za koje se nadam da ce doci nekakav fix, ako ne onda cu napravit downgrade na 2.01, taj je najbolji bio.

edit. sto se tice zagrijavanja, kod poziva ne osjetim nista previse, al kod igara nakon nekih 30ak minuta mobitel je prilicno vruc. To mi je normalno pa nisam obracao paznju
    najveći bug u tom 2.1 je sa alarmom, odnosno zna kasniti i do 10 minuta nekad

2.0.1 je meni radio odlično, osim što je bio bug sa browserom (skrolanje nije bilo baš smooth), tako da ako nekog jako smeta taj alarm nek updatea na 2.0.1, il postoji opcija da se flasha samo određeni dio firmwarea iz kanadske verzije milestonea, pa se taj bug riješava - određeni zbog toga što oni imaju drugačije frekve od naših...

ali koliko sam shvatio uskoro bi trebao biti neki fix bugova iz motorole, samo nisam skužio dal će odmah ići na 2.2 il 2.1 update2

= Citat = Izvorno postao johnnydk Pregledaj post
    No najviše mi smeta zaključani bootloader, koji Droidovi korisnici u USA nemaju. To znači da moramo čekati official motoroline update-ove, ali opet se nadam da će se i to nekako probiti, možda iz motorole "procuri" aplikacija za potpisivanje romova kada izdaju nove modele mobitela, a kako interes tako i support za milestone bude opadao.
    motorola (a i mislim svi ostali) već godinama to rade, osim što je sada nažalost ova OMAP platforma praktički neprobojna za to - jer postoji hardverska enkripcija i to 2048 bitna RSA
    iskreno mislim da se to neće tako lako probiti, iako po zadnjem što sam čitao na tragu su tome da uz standardni kernel nekako proguraju i dodatni na kojem će se moći onda loadati custom romovi, nezgodno je to što će se mobitel onda bootati duplo sporije, al to je jedino rješenje koje je moguće za sada

iako, custom romovi postoje (dakle sa temama i ostalim), al custom kerneli ne (dakle nemožete overclockati mob)

ako nekog zanima instalacija tema, ovo je dobar forum:
    http://translate.google.com/translat...&sl=auto&tl=en

a droid nije zaključan, jer je je on google experience telefon, dakle ima u potpunosti googleov software kakvog ga oni naprave, mi imamo modificirani soft (kao što se vidi po drugačijem home screenu, kameri, motonavu...)
    Zadnji uredio pajo2 : 17-05-2010 u 14:18

Slične teme

1. Motorola Milestone došla ekskluzivno u VIP
    By Symbian in forum Lenovo / Motorola
    Odgovora: 88
    Posljednji post: 02-07-2010, 19:13
  2. Motorola Milestone - Firmware
    By pajo2 in forum Lenovo / Motorola
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 15-05-2010, 18:33
  3. Motorola Milestone- QWERTY tipkovnica
    By duude88 in forum Lenovo / Motorola