Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 72

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Sep 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Razmisljam o kupovini ovog telefona pa me zanima nekoliko stvari koje mi vlasnici dotične mogu rasvjetliti.

1. Koji OS vam je instaliran? 2.1 ili 2.0.1

2. Da li imate problema s pregrijavanjem telefona kada imate malo duži razgovor (5min) ili kad koristite 3g/wifi? Vidim da toga na forumima ima podosta.

3. Da li imate problem sa učestalim resetiranjem telefona?

4. Da li je hardverska tipkovnica upotrebljiva nakon vremena prilagodbe, tj. da li se može brže pisati nego n virtualnoj (ovo isto dosta reviewa kudi, ali nadam se da se naon prilagodbe može sasvim normalno pisati i hardverskom)?

Dvoumim se između Milestonea i HTC Legenda. Desire je još uvijek preskup. Milestone ima odličnu izradu i 3,7" ekran, dok je Legend isto tako kvalitetno izveden samo s 3,2" ekranom ali s vise rama, dostupnost custom ROM-ova, općenito bolja podrška.

Čitao sam malo po Motorolinim support forumima, podrška je izgleda dosta loša, a ne želim čekati update mjesecima nakon što stigne na Nexus One.

Unaprijed se zahvljujem & Lijep pozdrav!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. 2.1
    2. ja nemam, al sam čitao da se ljudima zagrijava, iako sumnjam da je to nešto ekstremno
    3. ne
    4. itekako je upotrebljiva, meni je trebalo prilagodbe, al sad uopće virtualni ni ne koristim

neznam od kud ti to da je podrška loša, al motorola za sada uvjerljivo prednjači po brzini updatea

milestone je od početnog 2.0 dobio update na 2.0.1 pa na 2.1 u svega par mjeseci
    pogledaj ostale proizvođače kojim tempom puštaju te updateove...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2003
    Mobitel
    Galaxy S4
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    9.690
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Bodovi: 9.690, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Ukupna aktivnost: 34,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao johnnydk Pregledaj post
    Razmisljam o kupovini ovog telefona pa me zanima nekoliko stvari koje mi vlasnici dotične mogu rasvjetliti.

1. Koji OS vam je instaliran? 2.1 ili 2.0.1

2. Da li imate problema s pregrijavanjem telefona kada imate malo duži razgovor (5min) ili kad koristite 3g/wifi? Vidim da toga na forumima ima podosta.

3. Da li imate problem sa učestalim resetiranjem telefona?

4. Da li je hardverska tipkovnica upotrebljiva nakon vremena prilagodbe, tj. da li se može brže pisati nego n virtualnoj (ovo isto dosta reviewa kudi, ali nadam se da se naon prilagodbe može sasvim normalno pisati i hardverskom)?

Dvoumim se između Milestonea i HTC Legenda. Desire je još uvijek preskup. Milestone ima odličnu izradu i 3,7" ekran, dok je Legend isto tako kvalitetno izveden samo s 3,2" ekranom ali s vise rama, dostupnost custom ROM-ova, općenito bolja podrška.

Čitao sam malo po Motorolinim support forumima, podrška je izgleda dosta loša, a ne želim čekati update mjesecima nakon što stigne na Nexus One.

Unaprijed se zahvljujem & Lijep pozdrav!

1. 2.1

2. Nemam problema sa pregrijavanjem, odnosno nisam ništa svjesno osjetio da se znatno pregrijava do sada.

3. Mob se ponekad zna restartati, ali možda 3-4 puta do sada i nikada dok sam radio nešto bitno.

4. vrijeme prilagodbe? nije bilo vremena prilagodbe. Dok se recimo na softversku iPhona nikako nisam mogao prilagoditi, Motorolina hardverska tipkovnica nije idealna, ali uvelike ubrzava stvari.
    Use the Fork, because there is no Spoon.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Motorola Milestone došla ekskluzivno u VIP
    By Symbian in forum Lenovo / Motorola
    Odgovora: 88
    Posljednji post: 02-07-2010, 19:13
  2. Motorola Milestone - Firmware
    By pajo2 in forum Lenovo / Motorola
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 15-05-2010, 18:33
  3. Motorola Milestone- QWERTY tipkovnica
    By duude88 in forum Lenovo / Motorola