Ovako,do prije par mjeseci je mobitel radi noramlno uz neke standardne bugove ako što je recimo da se sam od sebe ugasi,ali to se nije događalo često.Pa je nakon toga mp3 player počeo zezat,odnosno kad spojim slušalice onda muzika ima zvuk kao da neko miksa,odnoso kao da je se neko igra s efektima.No ajd i to sam sažvako sve ostalo je radilo noramlno.NAkon toga ,odnosno zimus je počeo zezat,gasit se sve češće i češće,pogotvo pri promjeni tempreture. I sad sam odlučio promjeniti fw,kako bih možda riješio problem.No spojio sam ga na kompjuter ali ništa nedaje znakove nikakvog spajanja niti ga kompjuter prepoznaje,a jse ostalo kaj spojim prepoznaje.Pa reko ajde instalirat ću MPM,i napravim to i ništa opet spojen na komp ali mrtvo tijelo.Reko možda je problem u mobitelu pa sam uzel burazov sam da vidim no ni na njega ne reagira.PA sam onda stavio temu na forum,pa sam napravio po tvom savjetu,skunuo drivere,instalirao ih restartao komp i ponovno spojio mob i na kraju ništa,probao sam kod frenda na laptopu ništa,nemam BT na kompu a frend nije imao instalirano na laptopu jer ne koristi to baš previše.Evo,ukratko to je ta situacija,da i instalirao sam Mobil Edit i ništa nije ga prepoznao a sve je pretražio.I sad vieš neznam kaj učiniti.A prije toga sam ga davno fleširo na najnoviji fw,točnije prije negdje dvije godine i otključao sam ga sam.I to sam napravio na još dva mobitela bez problema.I sad mi više nije jasno gdje je greška,jedino kaj nisam još napravio je mjenjao portove od usb-a odnosno priključivao ga na druge ali mi to nema smisla jer ako ga na jednom ne pronalazi sumnjam da će i na drugom.

NAdam se da sam dovoljno dobro opisao situaciju.