Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Primjetio sam da je prosječna kvaliteta aplikacija na Android Marketu katastrofalna u usporedbi sa Apple AppStore. Pretpostavljam da je to zato što ne moraju proći nikakvu provjeru, pa nije rijetkost da jedna firma izbaci odjednom 20 aplikacija tipa Tom Cruise quotes, Puff Daddy quotes, Madonna quotes itd do broja 20
    Te aplikacije su praktički bezvredne i uvreda su za druge developere da ih se naziva aplikacijama. To Google-u očigledno u ovom trenutku odgovara da se približi brojčano AppStore-u, ali u biti ako ima par tisuća aplikacija kvalitete onih sa AppStore-a puno sam rekao...
    Pozitivno je ipak da se malo po malo povećava i broj kvalitetno napravljenih aplikacija na Android Marketu...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    Primjetio sam da je prosječna kvaliteta aplikacija na Android Marketu katastrofalna u usporedbi sa Apple AppStore. Pretpostavljam da je to zato što ne moraju proći nikakvu provjeru, pa nije rijetkost da jedna firma izbaci odjednom 20 aplikacija tipa Tom Cruise quotes, Puff Daddy quotes, Madonna quotes itd do broja 20
    Te aplikacije su praktički bezvredne i uvreda su za druge developere da ih se naziva aplikacijama. To Google-u očigledno u ovom trenutku odgovara da se približi brojčano AppStore-u, ali u biti ako ima par tisuća aplikacija kvalitete onih sa AppStore-a puno sam rekao...
    Pozitivno je ipak da se malo po malo povećava i broj kvalitetno napravljenih aplikacija na Android Marketu...
    blah iphone blah
    naravno da nemora proći rigorizne provjere..recimo opera izda app i postavi ga na market isti dan..a nemora strahovati dal će ga svemoćni apple omogućiti il ne, poanta je upravo u tome open OS-u, svatko tko želi napravi app i svatko tko želi ga može koristiti
    upravo je broj aplikacija na android marketu 50 000..
    60% ih je free...

one koje ti se ne sviđaju ignoriraš i miran si

poanta je da google market raste enormno brzo, puno puno brže nego app store (zbog lakoće programiranja, al u to neću sad ulaziti), nađe se smeća, naravno...al je ogromna većina toga korisna i što je za krajnje korisnike dosta bitno - besplatna
    jako dobre se aplikacije očekuju uskoro (najviše vizualno), kad na scenu stupi adobeov AIR (flash)

uglavnom, opet sam uhvaćen u apple-android raspravu, al eto..nemogu si pomoći
    Zadnji uredio pajo2 : 24-04-2010 u 18:56

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Android SDK
    By rospaya in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 21-08-2008, 10:33
  2. Kamera za do 5 tisuća kuna
    By teletina in forum Digitalne Video Kamere (Camcorders)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 13-03-2007, 23:09
  3. Odgovora: 19
    Posljednji post: 19-06-2006, 19:28
  4. Odgovora: 0
    Posljednji post: 11-04-2006, 12:02

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove