Ma tko još vjeruje bug-u![]()
bio je uostalom u bug-u test cd-a i koliko se sjećam
traxdata je na prvom ili na drugom mjestu......
Ma tko još vjeruje bug-u![]()
A jeste probali Imation?
U jednom od naših PC časopisa sam vidio da su po kvaliteti na vrhu skupa sa Verbatimom.
ali ne po kvaliteti zapisa, nego kao u hard testu (prašina, sunce, voda, čekić...)Izvorno postao damgol
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa to ti je to samo drugo pakovanje![]()
kasnim na temu, samo da kazem da sam ja princo prekrizio kad sam vidio da se gornja folija na cd-ima pocinje skidat (to mi se desilo i na jednom supervaznom cd-u) i ne kupujem ih vise niti necu nikad...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ovi princo cd-i cak i smrde nakon snimanjanedavno sam neke nove kupio i kad sam izvadio cd iz przilice smrdio je... a citanje s njega je tesko islo...
![]()
ja sam frenda odgovorio od princo i kvark cd-a pogotovo
kad je pisanjem po princo flomasterom oštetio pol cd-a..
@joker: a možda tebi smrdi pržilica...![]()
BTW tomo za tebe imam samo jednu rečenicu: 'Burn baby, burn!'LOL
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma to je njega i nafukalo da kupi princo cd![]()
Izvorno postao whiteboy
imam istu przilicu vec 5 godina i nikada nista nije smrdilo
mozda joj je prosao rok trajanja... ostali cd-i ne ostavljaju vonj
![]()
To se i meni dešavalo sa princo cd-ovima....
ocito su presli na jeftinu radnu snagu a time se vide i rezultati a s time je i cijena princovih medija pala
Ma koja radna snaga, to je sve automatizirano...
a jesi pogledao-možda im je prošao rok trajanja pa su se usmrdili? a možda su od jogurta napravljeni!![]()
...ma prijeđi na drugu marku CD-a i gotovo...nećemo sad počet pričat o jogurtima,kruhu,mesu i sl. ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Meni se javio isti problem kao i Jokeru cd pocne fakat smrdjet! (ko da sam ga przio na 2048x)
smrdi zat sta laser zagrije cd koji je napravljen od kravljeg govna
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jos sam ga lijepo sporo na 4x snimaoprobaj ti dati/pokloniti/prodati nekom cd koji smrdi...pa zamrzit ce te osoba
![]()
@gog, mislio sam na skladistenje, odrzavanje i opcenito sirovina, jer zbog toga se i dogadaju sranja na cd-ima, jer se cd-u ne moze dogodit da on se raspadne bez icega, potrebna je nebriga i nepravilno koristenje da se to dogodi.
neki su mi prošli....al i dalje se užasno teško čitaju. Probao sam u međuvremenu dva Memorex-a i fine su bili.
pa zašto jednostavno ne pređeš na traxdata i verbatim
koji su provjereno dobri?
Pa ja kupujem traxdatine (sreberne)za 65 kn i ok su....:bunny:Izvorno postao niten
![]()
Bookmarks