= Citat = Izvorno postao Ciuc Pregledaj post
1. SKYPE - imam ga instaliranog. Chat i voice call radi dobro (poziv sa PC-a na mob i obrnuto). Mogu li ikako napraviti kad me osoba zove preko videopoziva da ju vidim na svom ekranu? Bar ja nju kad vec ona mene ne moze. Pokusao sam sam testirati sa svog PC-a pozivom na mobitel ali nije uspjelo. Mozda treba nekakav dodatak ili nesto slicno.
Ne, jer Skype za Android to ne podrzava.

2. YAHOO MESSENGER - chat radi. U njemu imam opciju za Voice call i Video call ali kad pokusam zvati sa mobitela na PC (i obrnuto) nema nikakvog efekta. Ne zvoni niti se ista dogada. Sta napraviti?
Ovo nemam pojma, ne koristim yahoo uopce.

3. GOOGLE EARTH - ja ga ne mogu pronaci preko marketa. Mogu li ga imati uopce na svom mobitelu?
Tko je rekao da to uopce postoji za Android?

4. Pri unosu PIN-a za SIM karticu, mogu li isto napraviti da se mora unijeti i PIN za mobitel (dakle, sve to pri paljenju mobitela). Kao da bude zakljucan ako ga netko zeli upaliti da to ne moze uciniti bez unosa PIN-a. (imao sam to na starom SE).
Vec su ti odgovorili gore. A ne skodi malo i sam prokopati po opcijama mobitela...
Ako si mislio PIN samo kod paljenja mobitela, ne znam postoji li to, vjerojatno ne. Ovo sto su ti gore rekli je da moras upisati PIN kod svakog otkljucavanja mobitela (unlock screen), dakle kad ga dizes iz standby na onu power tipku.