Koliko vam je interne memorije obicno na raspolaganju kad se instalira sve sto vam treba? Ja sam nakon prrebacivanja svega sa telefona na sd dobio 45 mb prostora, ne znam jel to max? Mob nije rootan jos.
htc desire
Koliko vam je interne memorije obicno na raspolaganju kad se instalira sve sto vam treba? Ja sam nakon prrebacivanja svega sa telefona na sd dobio 45 mb prostora, ne znam jel to max? Mob nije rootan jos.
htc desire
Tu sam nesto napisao.
Ma nista posebno, baterija mi i dalje izdrzi vise od jednog dana, no ja ga i dalje stavim na punjac. ROM je ful brz, na Quadrantu mi je skor cca 1650, sto je cisto solidno za Sense ROM. Na njega sam se prebacio cisto iz za*ebancije, jer cekam da dodje novi Oxygen (a kako stvari stoje nacekat cu se...).
Koristio sam LeeDrOiD do negdje 2.0 verzije, poslije mi se poceo Sense gadit (bio je ful spor) pa sam presao na Vanilla ROMove (Open Desire, DeFrost, Oxygen-to su svi koje sam koristio na dulje vrijeme).
No kazem, fora je to sto imas preko 500 MB memorije (u stvari nemas, al to je ta skripta). Nista novo/revolucionarno da bi sada odma presao na taj ROM..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks