Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1738

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    Galaxy A5 .6
    Operater
    Meteor / HT HR
    Godina
    42
    Bodovi
    10.055
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.055, Nivo: 24
    Bodovi: 10.055, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 65,0%
    Ukupna aktivnost: 65,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Mozda je to samo 5% korisnika HTC Desirea?
    -vjerojatno...

= Citat = Izvorno postao dgrgic37 Pregledaj post
    1000kn max?haha...a dobro .nije ni bitno.nisi imao srece,ali ne vidim razloga da mobitel podcjenjujes.ne shvacas da na netu nalazis samo ljude s problemima.oni koji ih nemaju,oni se ne javljaju.pogledaj samo tu na forumu koliko je aktivnih forumasa koji nemaju problema sa desire-om I onih koji ga imaju.niko ne pise,super je mob,danas mi je bat
    izdrzala 16h,ili danas mj je ekran bio ful dobar na suncu.pise se o problemima I nalaze se rjesenja.a na osnovu komentara sa neta nemozes pricat gluposti koje nisu tocne.
    Dok ga nisam imao mislio sam da je to pila, sad kad ga imam vidim da je izrađen od jeftinih materijala, memorijska i SIM se mogu mjenjati samo ako se baterija izvadi (a to znači isključenje uređaja - kak jadno) pa onda zvučnik krči kad je na najjače, i opet ta nesretna baterija koja se mora punit 2-3 puta na dan, kod sretnika traje 24 pa se puni jednom na dan... itd itd, ja bi sad dao i više love al' za neki bolji mob, samo ne znam dal tak šta postoji...
    Znači mene smetaju hardwerski nedostatci, što se softwera tiče, to je druga priča...
    Tebi je glupost što je men mob užaren da ga moram ostavit na stolu i što baterija traje pola dana max, jbg, kad bi bio sretnik kao ti imao bi bolji život i neb' mi bilo onda žao 300 eura za mob... bez uvrede...

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vip
    Godina
    35
    Bodovi
    9.686
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.686, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SE Hondaš Pregledaj post
    ...
    I meni je bilo slično kad sam ga kupio, pizdio sam zbog grijanja i trajanja baterije. Na pocetku, malo ukljucim wlan i prosurfam a temp baterije se digne na 40, ne mozes ga nit drzat u ruci vise. Isto se dogadalo ak sam malo duze igrao neku igru.

U meduvremenu sam rootao i stavio custom ROM i pa mi se temp ne dizu toliko. Baterija je s vremenom povecala kapacitet pa se dobije neka pristojna autonomija. A opet mislim da ce i neki drugi mob s istim karakeristikama dati isto trajanje baterije. E sad, u vrijeme kad je Desire izasao, bio je pila al jbg to je 1. generacija snapdragona koji je prvi proc na 1GHz i normalno da se grije i da trosi. Sad je izasla nova generacija s manjim proizvodnim procesom 45nm koji naravno manje trosi i manje se grije, dokaz tome je da su Desire Z uspjeli natjerati da radi na 2GHz (Quadrant score 3000).

Osim toga, ljudi na XDA forumu se svaki dan trude da istjeraju maximalno iz uređaja, dakle podrška je velika. Al opet sve ovisi o tom jel si power user il samo user, ak si ovo drugo onda jbg ima i boljih uredaja na kojima ne treba prckat a rade dobro. Meni ce Desire biti dobar 2 god ili vise, taman dok se ne pojavi opet nesto novo i brzo, a kolko vidim LG je vec napravio android s dvojezgrenim ARM-om, a u planu je 4-jezgreni ARM s virtualizacijom tam negdje 2013.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vip
    Godina
    35
    Bodovi
    9.686
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SE Hondaš Pregledaj post
    Ja iz principa neću više taj mob, za mene nije dovoljno dobar! -ovo je istina - nova stvar, nije dovoljno istestirana, pa frka, a svejedno je daju u prodaju nek se bagra hebe... -sa Desire Z znači nema problema sa pregrijavanjem - super

Da mi auto tak radi ko taj mob, do posla bi mi trebalo tjedan dana, a imam 7 km do posla... slikovito rečeno
    Ne vjeruj meni na riječ jer ja sam samo iznio zaključak iz informacija s interneta. Ak već misliš nabaviti Desire Z pogledaj par reviewa ili iskustva drugih korisnika u vezi s grijanjem.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Rasprava na temu - Phoenix Service Software - pomoć
    By Ico in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 45
    Posljednji post: 28-01-2013, 10:35
  2. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39
  3. X670 svašta
    By georgy in forum Samsung
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 22-01-2007, 19:35
  4. Svasta za maobitele i free...
    By duggi in forum Općenito