Kad dođem s posla onda ću pokušati, što se tiče memorijske, sav sadržaj sam prebacio na HDD pa na tu moju od 8GB...
Verzija softwera je 2.2
Babeband version 32.44.00.32U_5.09.05.30_2
Kernel 2.6.32.15-g6a358a9
build number 2.10.163.1 CL227493
Jel se može nekako provjeriti dal' je mob bio zakodiran, tj. dal je išt' čačkano po njemu?
-hvala, idem to probati...
EDIT: napravio sam baš kak' si rekao, nakon odabira recoverY pojavio se bijelI zaslon sa ''htc'' logom, a zatim malena crna ikona mobitela sa crvenim uskličnikom i tako stoji nonstop, čekao sam dost'... na kraju jedino što sam mogao - izvaditi bateriju i uključiti ga. Za sada radi normalno, oće uć' i u galeriju, poruke, svud...
Što se baterije tiče, od 10h otkad sam počeo čačkat to sve po njemu danas, sada je već na kraju, znači za cca 4 sata otišla baterija, a nisam ni slao poruke, ni nikog zvao, ni kameru koristio, wtf?
-i da, opet je vruć dolje-od pola displaya pa naniže, te ozada di je SIM kartica i memorijska, ali ne kad ga ostavim na miru, nego samo kada počnem bilo što čačkat po njemu, poput pregledavanja slika ili ''tračanja'' kroz izbornik...![]()
Zadnji uredio SE Hondaš : 07-12-2010 u 14:53
-izgleda da mob normalno radi sad kad je u njemu originalna memorijska, zar je moguće da mi se sve ono događalo zbog druge memorijske kartice?????? -nije mi to logično...
Još nitko nije odg. na ono mje pitanjce: Jel se može nekako provjeriti dal' je mob bio zakodiran, tj. dal je išt' čačkano po njemu?
Bookmarks