Ma nisu to problemi neznam kakvi. Konkretno, na 2.1 mi se mob 2 puta spontano rebootao prilikom korištenja GPS-a i neke aplikacije. Meni je to bio dovoljan razlog da krenem tražiti drugi rom koji se prije svega češće updejta i gdje se prati feedback korisnika. HTC jednostavno prerijetko izdaje updejtove. Frendu koji je na 2.2 zna se desiti da mu net ne radi makar ikona pokazuje da je net upaljen. Pali jedino vađenje baterije na minutu i ponovno paljenje moba (reboot mu nije pomogao). Ni ovo mu se nije dogodilo mnogo puta, svega 2-3 puta u tih 3mj koliko ga koristi. Ali i njega, a i mene užasno živcira kad se takvo što desi kada ti mob najviše treba
Od romova sam probao samo OpenDesire i Defrost. Kako se OD više ne razvija, prebacio sam se na DF koji je ispravio sve probleme koje sam imao na OD-u. Više čak niti ne pratim updejtove za njega, jednostavno to je to što mi treba.
U vezi tipkanja SMSa itd: Mogu samo reći kako me bilo uzašno frka prelaziti sa E71 na touch mob. Danas mogu reći da mi uopće nije žao sve dok su mi za tipkanje slobodna oba palca. Tipkanje ide super, a fakat brzo tipkam. Jedino što je poželjno imati slobodna oba palca ako želiš tipkat bez greški.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
uf...zajebano....to ful zna zivcirat...dobro ovo s netom se i meni znalo desavat i na ajfonu i na e66 al to je ko ce znat od cega...al ovo restartanje ccc...
procito sam cijelu temu...al sam nek mi netko potvrdi:
kad ga rootam gubim garanciju, ali ako slucajno zatreba pozvat se na nju, dal se mob moze vratiti u tvornicko stanje?treba ili dal se mozs skinut ''originalni'' rom!? nisam bas taj dio polovio...
kolko se veselim desireu toliko sam i skeptican prema svemu tome pa da se pripremim u startu![]()
Second place is the first loser!!
Bookmarks