= Citat = Izvorno postao Dado_666 Pregledaj post
misli da čim se logiraš u settings/ accounzs & sync/ facebook da automatski povuče tvoje podatke.. kokko se sjećam nisam ništa posebno dirao po pitanju toga znači vjerovatno se automatski narihtalo..

i ko će mi reć odgovor na moje pitanje, ak stavim leedroid 2.2 i instaliram bude se to ponašalo kao update ili će sve izbrisat što je dosad instalirano? thanx
Ovisno o ROMu koji si prije imao.
Ako si imao LeeDrOiD 2.1 onda ce bit kao "update".
Ako si imao drugi custom ROM (DeFrost, OpenDesire itd.) onda ce ti se sve obrisat, jer moras napraviti prije instalacije/flashanja ROMa Full wipe + obrisat cache + dalvik cache.

Ista prica ako dolazis i sa defaultnog ROM-a poslje rootanja (Eclair/Froyo), morat ces sve nanovo stavljat.