Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1738

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    HTC Desire, N73, N3650
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    13.002
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.002, Nivo: 27
    Bodovi: 13.002, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1) Froyo ti je naziv za najnoviju verziju Androida a to je 2.2.. mozes nadogradit na 2.2 vrlo lako= settings-->about phone-->system software updates i check now. Ako ces nadograđivat spoji se preko WiFi-a pa povuci update jer je tezak oko 90Mb.

2) za rootanje i Romove pricekaj nekog tko se bolje kuzi u to.. ugl, i ja cu kad nađem malo vremena bacit mob na factory reset, uzet 16gb karticu i sve fino instalirat iznova. neki programi koji dolaze sa desireom su potpuno beskorisni pa bi bilo dobro izbacit ih, bar tako ja mislim.. samo nesto pricaju da se neda rootat froyo (?).. o ovome ti neka netko drugi pomogne..

3) Copilot.. potrazi temu copilot i gledaj zadnje postove u toj temi.. kartu ces morat skinut od cijele europe, zauzima preko 2Gb (ispravite me ako se varam).. karte preko torenta skines i prati dobro upute kako ih kopirat na sd karticu.

4) hd boot vidis lako.. ugasi mob, pa stisni volume down + power tipka.. tad ce ti ispisat i te podatke..

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cEdika Pregledaj post
    2) za rootanje i Romove pricekaj nekog tko se bolje kuzi u to.. ugl, i ja cu kad nađem malo vremena bacit mob na factory reset, uzet 16gb karticu i sve fino instalirat iznova. neki programi koji dolaze sa desireom su potpuno beskorisni pa bi bilo dobro izbacit ih, bar tako ja mislim.. samo nesto pricaju da se neda rootat froyo (?).. o ovome ti neka netko drugi pomogne..
    Hvala na svim odgovorima i na pomoci

A sto se tice rootanja, obavit cu to cim prije iz razloga da ne moram sve ponovno instaliravati i podesavati kasnije. Nisam plasljiv sto se tice takvih stvari, i nisam bas bez iskustva. Samo sto do sada nisam ni pratio a ni imao android telefon.

Ukoliko netko ima bilo kakvu preporuku za custom froyo - nabacite link i tutorial. Mada sam vec provjerio topic za custom roomove, ali eto, ne skodi pitati ponovno

Slične teme

1. Rasprava na temu - Phoenix Service Software - pomoć
    By Ico in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 45
    Posljednji post: 28-01-2013, 10:35
  2. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39
  3. X670 svašta
    By georgy in forum Samsung
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 22-01-2007, 19:35
  4. Svasta za maobitele i free...
    By duggi in forum Općenito