= Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
Mozda je to samo 5% korisnika HTC Desirea?
-vjerojatno...

= Citat = Izvorno postao dgrgic37 Pregledaj post
1000kn max?haha...a dobro .nije ni bitno.nisi imao srece,ali ne vidim razloga da mobitel podcjenjujes.ne shvacas da na netu nalazis samo ljude s problemima.oni koji ih nemaju,oni se ne javljaju.pogledaj samo tu na forumu koliko je aktivnih forumasa koji nemaju problema sa desire-om I onih koji ga imaju.niko ne pise,super je mob,danas mi je bat
izdrzala 16h,ili danas mj je ekran bio ful dobar na suncu.pise se o problemima I nalaze se rjesenja.a na osnovu komentara sa neta nemozes pricat gluposti koje nisu tocne.
Dok ga nisam imao mislio sam da je to pila, sad kad ga imam vidim da je izrađen od jeftinih materijala, memorijska i SIM se mogu mjenjati samo ako se baterija izvadi (a to znači isključenje uređaja - kak jadno) pa onda zvučnik krči kad je na najjače, i opet ta nesretna baterija koja se mora punit 2-3 puta na dan, kod sretnika traje 24 pa se puni jednom na dan... itd itd, ja bi sad dao i više love al' za neki bolji mob, samo ne znam dal tak šta postoji...
Znači mene smetaju hardwerski nedostatci, što se softwera tiče, to je druga priča...
Tebi je glupost što je men mob užaren da ga moram ostavit na stolu i što baterija traje pola dana max, jbg, kad bi bio sretnik kao ti imao bi bolji život i neb' mi bilo onda žao 300 eura za mob... bez uvrede...