Evo i ja nabasao na unlockanog... i sad, obavio sve sluzbene putem samog telefona.... i stanje je sljedece:

HTC Desire A8181
Android Version 2.2
Baseband Version: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2
Kernel Version: 2.6.32.15-g6a358a9
Build Number: 2.10.405.2 CL226611
Software Number: 2.10.405.2
Browser version: Webkit 3.1

Znam da ima vec topica ali cisto da provjerim ovako nabrzinu, da me nesto naucite... Dakle, sto je tu verzija radia? je li trenutna verzija ok ili ima boljih? Trenutno je ovo ocito official ROM. Dosad sam bio ajmo rec power user tih smart phoneova ali mi je ovo prvi doticaj sa Androidom pa gledam ima li potrebe meni uopce to rootati. Jer cini mi se da sve radi brzo i fino kako treba, vjerojatno ce me neke stvari pocet zivcirat uskoro pa ce bit potrebe za rootom.

Sto se tice ROM-a, ono sto bi htio defintivno je da adresar radi sto blize i slicnije klasicnim. zato sam i iskljucio u opcijama sve osim Phone adresara. nista gmail, nista, face, nista SIM.

Druga stvar, valja da mi baterija traje sto dulje, ali prvo moram vidit sta ju trosi najvise.

Trece, weather aplikacija... ima li mogucnosti da sam definiram lokaciju, Zagreb, pa da on ne cita cell ili gps nego jednostavno svaka 3 sata osvjezi prognozi za zg i onda ju drzi na ekranu...

eto pa ako nekom nije bed da me prosvjetli malo...