Jel zna tko koji je postupak sa nošenjem na servis? Kamo se nosi, koliko dugo se obično čeka, itd. Izgleda da su mi volume tipke potpuno otkazale (dugo su malo radile malo nisu)![]()
Jel zna tko koji je postupak sa nošenjem na servis? Kamo se nosi, koliko dugo se obično čeka, itd. Izgleda da su mi volume tipke potpuno otkazale (dugo su malo radile malo nisu)![]()
Da, sad sam bas gledao ROMove i gotovo svi koriste nekaj od CMa.
Polako me to nervira jer mi se zna dogoditi da me netko zove, a ja se nemogu javiti i onda fino moram gasiti mobitel tako da vadim bateriju...
Probat cu mozda sa nekim Sense ROMom...ali tesko, vec sam postao ovisan o vanilla ROMovima. Mozda ovaj Sense HD ce biti bolji..
Ali 6.1 ima isti kernel kao i 6.c tako da neznam kakve bi to koristi bilo..
Probat cu sa 6.0e.
A kaj se tice servisa mislim da moras odnjet u Vip/T-Mobile/Tele 2 i onda oni salju u Agram servis pa tamo rade dijagnozu ali mislim da oni tamo ne razmontiravaju mobitel nego ga salju negdje van RH.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Evo baterija puna, stavio sam memorijsku koja je i bila, nova SIM kartica je unutra, sad malo čačkam po marketu, i zasad nije zablokirao, ali vruć je da ga ne mogu držati u ruci, mislim da ću ga samo zbog toga nosit odmah sutra u VIP.
Jel se još nekome tak jako grije?????
Onda je mob u pitanju, nešt ne valja s mobom, očito nije do OS-a ona...
-ništ, sutra idem u VIP pa ću vidjet šta će mi reći, imam neki loš predosjećaj u vezi toga...
-i da, u 19:00 kad se baterija napunila (a sad još nije ni 21h) sada je već na 50% [ znači nakon nakon 1h 50min], a samo sam malo surfao (10min) i skenirao Wi-Fi po gradu (isto 10ak min) i ode baterija... katastrofa![]()
Glede restarta, power + vol down + trackpad je hard restart, ne trebaš vaditi bateriju.
Da se razumijemo, meni se touch freezao i sa 6.0e, ali daaaleko manje nego sa OD-om.
Grijao se i meni ali u 8. mj. dok je na punjaču i dok sam ga intenzivno koristio. Otkad su temperature malo pale, ne pamtim kad se ugrijao čak i na mlako. Definitivno se ne bi smio grijati a da ti se zbog toga znoji ruka, pogotovo ne sad u ovo zimsko vrijeme (kad su sobne temp oko 20-25 C).
Instaliraj System panel lite sa Marketa, odi u aplikaciju, klikni menu - device info - power - tu očitaj temperaturu. Meni se vrti najčešće od 19-23 C.
edit: Taj battery drain je nenormalan. Napravi factory data reset pa vidi kako će se ponašati. Sumnjam da si uspio nekim aplikacijama zdrmati OS i natjerati potrošnju u te granice, mislim da nekim normalnim radom to nije baš moguće izvesti...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma ocito je problem hardverske prirode.ili procesor ili tak nesto.cim se toliko grije.
Temp. baterije 33°C što je očigledno previsoko, da je ljeto, već to sve crklo, druge temperature nisam vidio da prikazuje, by the way, zgodan programčić.
EDIT: pa jučer i danas sam ga 10ak puta resetirao, i preko izbornika i preko tipki (dolje pa tipka za uključenje)
CPU radi od 650 do 750MHz i tak varira, a Android System je na 75% (potrošnja baterije)
EDIT2: što više čačkam, temp. raste, sad je na 37°C jer sam otišao na net na minut, pa j****
Zadnji uredio SE Hondaš : 07-12-2010 u 22:31
Mislim na vraćanje na početne postavke: menu - settings - privacy - factory reset. Ako si već probao, onda zanemari post, možda se nismo razumjeli.
30° je puno, da. Vidim dosta slučajeva po netu, jesi gledao možda:
http://www.google.com/search?q=htc+d...ient=firefox-a
neznan šta je to sa temperaturon...meni je neki prosjek oko 20-23°, kad radin nešto na njemu onda je od 25-30°
baterija i njezina potrošnja je standardna za sve "makinje" od htc-a, znaci visoka potrošnja ako cesto zovete,šaljete poruke,surfate itd...
Ma užas, kad ništ ne radim s mobom baterija se troši kao da je vibra non stop uključena... Sad sam ga malo ostavio na miru i više nije vruć, no temperatura je 29°C
Na onom linku od xlr i tak po googlu se može naći da hrpa ljudi ima iste probleme s pregrijavanjem...
-začudo, još nije zablokirao, ili da se display ne da uključit nakon odlaska u standby... možda zato što svoju simpa SIM karticu držim podalje od njega... hm, blast!
Imam desire oko 4 mjeseca, super sam zadovoljan, osim što mi u zadnje vrijeme često fali memorije(interne). Imam android 2.2 no međutim zna se da neke aplikacije nemogu ić na sd card. Htio bi staviti neki drugi rom, pa da mi sve aplikacije idu na sd i da mi baterija dulje traje. Pitanje je što još dobivam sa stavljanjem novog roma? I gubim li garanciju onda kad stavim novi rom?
30 min igranja jedne 3D igre (Pocket Legends) i temp. mi se digla sa 24 na 28.,,
Ako odneses mob na servis neces ga vidit tako skoro...Nadaj se samo da ces dobiti novi mobitel..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
nevidin šta je loše u tome da igranjem igrica ili ucestalim korištenjem mobitela temperatura bude oko 35-37°
jedini je problem ako je pocetna temperatura u stajanju viša od 30°
jasno, sam san cita na ostalim forumima da je svima problem ta temperatura al to je na neki način radna temperatura
imam mobitel već 6 miseci i dosad mi nikako nije bilo problema sa mobitelom kad je ona bila 35-40° pri instantnom korištenju
nadam se da ce ljudi iz htc uvidjeti na ove nedostatke i rješit te probleme sa zagrijavanjem-izdržljivoscu baterije
Evo za test sam bio isključio mob na 15min, odmah nakon uključenja baterija je na 27°C i to je valjda minimum, dok ovo pišem već je skočilo na 29°C...
Što se servisa tiče, upravo me to strah, dao pola plaće i onda da budem mjesec dana bez uređaja, grrrrrr
@snake44 - garancija se gubi stavljanjem roma...
dobro,pa meni je sad trenutno 26° i ne predstavlja mi to nikakv problem
nego sad cekam 2.3 update i NADAN se da se izbacit sa njin i HTC Sense 2.0
Jel mi može netko malo pojasnit ove slike, znači isklj. sam mob, pa tipka za glasnoću dolje pa tipka za on/off i onda sam odabrao SIMLOCK kao što se vidi na slici:
-i onda dobijem ovo, ali ne znam što to znači...
![]()
Zadnji uredio SE Hondaš : 08-12-2010 u 01:18
Zašto simlock?
SIMlock - zaključavanje moba na određenu SIM karticu - kodiranje? Ugl dobro je pa neznaš što radišjer si ga tako mogao fino lockati.
Pošto ide na servis nije više bitno... ili će bit drugi softwer ili ću dobit drugi mob...
-a eto, i da sam htio lockat - ne bi uspjelo...
EDIT: otkad sam jučer popodne stavio original memorijsku, više se nije blokirao, pa čak ni ono da se display više neće uključit, zar je moguće da se sve ono događalo zbog moje memorijske od 8GB?
-sad sam baš stavio onu svoju staru SIM karticu da vidim što će biti.
-još je jedino ostalo to što se pregrijava, bez obzira koju temp. očitava onaj programčić, gadno ga je držati u ruci koliko bude vruć![]()
Zadnji uredio SE Hondaš : 08-12-2010 u 08:40
Bookmarks