ja sam ima istu dilemu i kupija sam milestone. ukratko ako želiš da ti igračka bude manja i nije ti bitna veličina ekrana uzmi legend,ako želiš da ima fizičku tipkovnicu i odličan ekran uzmi milestone.
simple as that!
Pozdrav,
izbor sam sveo na ova dva modela iako su dosta različiti,oba dva imaju odličnu izradu(što mi je važno),ako imate nešto bolje za preporučit biti ću zahvalan...
Zahtjevi:dobar za muziku,za surfanje netom,slikanje,snimanje itd...
Lijep pozdrav,hvala unaprijed
btw mod slobodno obrišeš moju drugu temu![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
ja sam ima istu dilemu i kupija sam milestone. ukratko ako želiš da ti igračka bude manja i nije ti bitna veličina ekrana uzmi legend,ako želiš da ima fizičku tipkovnicu i odličan ekran uzmi milestone.
simple as that!
hvala na odgovoru
daj reci malo svoje neke dojmove,kakav je slide,tipkovnica,jel dobar za slušanje muzike itd...zanimaju me iskustva iz prve ruke
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
prvi dojmovi su odlični. mob je stvarno odlično napravljen i djeluje dosta kvalitetno. iskreno nisam ga još skroz proučija jer sam tek drugi dan vlasnik.malo je težak ali mislim da se na to da naviknit.tipkovnica nije izvrsna ali mislim da traži malo prilagodbe i triba se naviknit na nju.tipke imaju odličan feedback.kamera nije loša ali nisam ni oduševljen,video snimanje je bolje od foto.
android je odličan,os budučnosti definitivno.muziku na njemu još nisam sluša,a za surfanje je odličan.
sve u svemu ima nešto posebno u ovom mobitelu,definitivna preporuka.
Ja bih preporučio Milestone ako ćeš tipkati dosta, u suprotnom Legend. Sviđa mi se što su oba metalna.
Bookmarks