HTC DESIRE je u džepu
Znači, samo jako dobrom organizacijom i trudom pojedinaca, održao se do kraja poredak prvih 80 osoba kako su dolazile pred Vip![]()
i želim čestitati svima koji su doprinijeli tome!
tako bi svako čekanje za bilo što trebalo biti organizirano!
Da, prozivali smo se sami, na početku s jednim popisom, pa u nastavku s dva popisa kako bi se sve marvelzacije eliminirale! Osoba koja nije zatečena na svome mjestu imala je 10ak minuta da se javi nakon prozivke kako se nebi stvarao pritisak da se ljudi npr. boje otići na WC i slično... I moram priznati da je to funkcioniralo, pa usudio bi se reći, savršeno! Ljudi su uredno čekali, zezali se, spavali, kartalii slično
S druge strane, nagledao sam se toliko jada i bijede, ljudi nevjerojatno niskog morala i samopoštovanja, pa rekao bih i ljudi nižeg kvocijenta inteligencije koji su u nekoliko navrata pokušali stvoriti probleme i napraviti svoj "red", ali na svu sreću, situacije su riješene bez posljedica![]()
Npr. jedna starija gospođa !!! , koja ni u kojem slučaju NIJE bila među prvih 80 osoba, se oko 6 ujutro nakon što smo formirali red po 2 čovjeka uredno stala kod negdje 50-60 mjesta i ne mrda... pa probaš lijepo objasnit, pa probaš joj reći kako je nekulturna, pa dođeš i zbunjeno ju gledaš, pa ne znam što sve nismo pokušali kako bi ju udaljili, ona nemrda... ništa...
Tu je uskočila teta iz vipa koja je u 8h dijelila vezice i jednostavno gospođu preskočila, kao da je i nema...teta
Uglavnom, sada imam jednu jaaakoooo veliku dvojbu... prodati Milestone ili Desire?

teta

Bookmarks