Ok,samo pitam da ne bi bilo nismo znali...
ja dolazim oko 6 izvidit situaciju
Čitaj uvjete...
Nema slikanja ako sam ne želiš.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ok,samo pitam da ne bi bilo nismo znali...
ja dolazim oko 6 izvidit situaciju
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
jel znate dal se vrijedi "print" na majici ili mora biti baš tkanina određene boje? znači ako imam bordo natpis na bijeloj majci, to su 2 boje?
ma možeš, samo su ti šanse nikakve
HC4L
ja imam par stvari sa tim da rozo narančasto i žuto imam kao print, stoga valjda je to dovoljno, ostalo imam tkanine.
Ja ću ponest crne hlače i tenisice, bordo majca dugih rukava, pink-narančasto-bijela majca kratkih rukava i još dvije majice (žutu i crvenu) za svaku sigurnost.
puno je to majica
ja sam razmišljao, imam šarenu neku majicu sa pola tih boja potrebnih, uzeti ostalo neke sitne detalje i voila
a i što se tog kampiranja tiče, kampira se dan dva, u vipu očito dižu prašinu da se što višeljudi skupi, ljudi će biti,ali ne kampiramo ako smo tamo tih par sati, točnije 5 sati ako u 8 već dobijemo vezice. onda bježi na kavu ^^
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Kad svi pišu
Ja sam trenutno u fazi izrade majce.
Sutra je finalni dio.
Na njoj je 5 boja, hlače crne, sama majca bijela, tenisice crno- bijelo- crvene
Vi u boksericama, morat ćete se furati k'o neki reperi- hlače na koljenima i to![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
poslao sam im mail, da ih pitam kaj je na kraju s tim bojama. objasnio sam im da na netu procitam odgovore SZK koji kazu da su kombinacije dovoljne, a onda opet, citam i od ovih kaj su bili u centrima... pa sam im rekao nek se dogovore i nek mi jave...
evo ga...print na majice se ocito ne boduje (i drugi put, može ići i jedna boja samo)
Postovani,
zahvaljujemo se na ponovnom javljanju.
Potrebno je da tkanina bude u jednoj boji ili kombinaciji Vipnetovih boja.
Natjecatelj/ica koja ce se najorginalnije obuci, biti ce nagradjen/a sa HTC Desire mobitelom.
Srdacno Vas pozdravljamo
Marija Duvnjak Zahirovic
Vipnet d.o.o.
Sluzba za korisnike
E: sluzba.za.korisnike@vipnet.hr
W: http://www.vipnet.hr
evo i "interne glasine" i tako to...
Postovani,
spomenute "glasine" u navedenom kontekstu sa sigurnoscu mozemo okarakterizirati kao neistinu s obzirom da s nase strane ne postoje nikakvi interni dopisi na tu temu te takodjer nema ni govora o promjeni pravila.
Pravila su definirana i po njima je moguce odabrati jednu boju ili kombinaciju boja, tako da se ne moze dogoditi situacija u kojoj bi netko trebao snositi odgovornost.
U slucaju dodatnih upita ili nejasnoca, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdacan pozdrav
Slaven Azinovic
Vipnet d.o.o.
Sluzba za korisnike
E: sluzba.za.korisnike@vipnet.hr
W: http://www.vipnet.hr
A jesu nas zasrali s tim bojama, ako može se doć i u jednoj boji onda ljijepo dođem sav u crnom i gotovo.
momci moji, meni se čini da kao i u svakoj igri i ovdje mora postojati caka, a i upravo smo naletjeli na nju
predistrožnosti radi, nabiti što više stvari na sebe i ajmo,striptiz na licu mjesta![]()
ja cu doci u svojoj crnoj haljinici na velike bijele tufne, s crvenim bolerom i bordo cipelicama, te s narancasto/zutim carapicama, i rozom torbicom
i s obzirom da sam zensko![]()
![]()
morat cu ga dobiti
![]()
![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
šal i kapa jesu odjeća, 'bem te
ne, mislim da možemo se zajebavati sa rukvicama i glupostima ono, čarapa na glavu
Napravio majcu...
Psss...
Bojim se da će me Vip pitati da otkupi dizajn pa da je prodaje kao svoju
U svakom slučaju, podoban sam za nagradu 100%![]()
kad se planira u red? danas, noćas, sutra? jel neko napravio izvidnicu, jel ima nekog možda već u redu i dali će postojat red ili će se svi nabit pred vrata
Pa sigurno neće nitko stajati u redu dok dućan još radi :S
Bookmarks