Nema teme jer nije moguce - SAGEM platforma.
Besplatno nikako, uz placanje - mozda.
Pozdrav!
Malo sam njuskao forumom ali nigdje nisam nasao temu koja govori da je moguce otkljucati w205 za sve mreze.
Pa me zanima postoji li nacin i kako?
Moze li se bez kupovanja onih kljucev/licensa otkljucati mobitel?
Unaprijed hvala na odgovoru...
Nema teme jer nije moguce - SAGEM platforma.
Besplatno nikako, uz placanje - mozda.
Hvala na brzom odgovoru...
Sad mi malo pojasni ovo "uz plaćanje - mozda"?
Mislis na obicno otkljucavanje u servisu ili ja to mogu doma uz placanje nekome za neki kod ili slicno?
Mislim da od doma ne mozes nikako.
Mislio sam na profi opremu, odnosno na placanje nekom unlockeru.
Omnius tool i ide.I kaj je najbolje FREE.
Da, po novom se moze tako.
Samo treba naglasiti da Omnius nece uvijek biti free... To je samo u periodu testiranja...
Zato navalite dok se moze...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Jeli ga uspio netko odključati s omniusom? planiram ga uzeti u HTu, ali sam na vipu pa da ga ne kupim bezveze.
tenks
Ja sam otkljucao T303 (takodjer Locosto). Nisam isprobao na W205 posto ga nemam, ali mislim da nebi trebalo biti problema...
---EDIT---
Koliko vidim na njihovom forumu nebi trebao imati problema...
http://www.gsmcure.com/forum/showthr...highlight=w205
Zadnji uredio n00b : 10-06-2010 u 15:38
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ne znam u čemu griješim...
Prijavio se i aktivirao kažu oni uspješno kako na web, tako i na aplikaciju. Skinuo V0.04 i raspakirao. Kliknuo na crvenu ikonicu omnius_se i prijavio se tamo. Odabrao uređaj W205. Otišao na unlock, te odabrao unlock netvork lock by patch, pa onda connect using DCU-60 itd. Spojio original posuđeni kabel (od V640) na računalo. Ugasio mob i izvadio bateriju. Vratio je nakon 10 sekundi. Držao pritisnutu tipku C i spojio kabel na mob.
Nula bodova...
i ja sma primjetio da je omnius u prijasnjoj verziji otkljucavao cid 53. ja sam otkljucao w205. nedavno sam htio opet otkljucati w205 i kad sam pokrenuo omnius, iskocila poruka da skinem novu verziju, i u novoj nisam mogao odkljucat w205, dok staru uopce nemogu pokrenuti.....
Sad sam tek vidio da je ovo spajanje na Omnius identično kao spajanje na Update Service od Sony Ericssona. Ne mogu ni to!
jel ti se mozda mob upali dok ga spojis?
imas instalirane flash drivere?
inace ako imas instaliran SEUS, trebali bi biti instalirani i driveri, al nikad ne znas.. imas ih u superthreadu pa ih instaliraj..
i samo da napomenem, tipka C se drzi cijelo vrijeme dok program ne pocne ocitavati mob.
ali ako me sjecanje dobro sluzi, za spojiti na omnius trebas drzati stisnute 2 i 5 tipke
Imam instalirane flash drivere, ali ne SEUS, probat ću sve ponovno.
Držim C cijelo vrijeme, ali nakon nekog vremena se pojavi najprije logo SE i onda ona sličica kompa i moba s upozorenjem da se mora najprije prekinuti program, a onda odspojiti kabel.
EDIT: evo uspio, novi driveri i stvar radi ko luda. Hvala na pomoći!
Zadnji uredio noćni_djelatnik : 25-06-2010 u 20:33
Kupio sam prije 2 dana u T-mobileu w205 i uredno je radio, cak sam ga unlockao free preko omnius alata. Jucer sam isao na njemu na internet i pokrenuo operu mini i dok se ona instalirala ekran se samo ugasio a ja mislio da je to samo svjetlo se ugasilo kao ono kad ne tipkas i ja ga otvorim tipkam al on ne reagira... izvadim bateriju vratim nece da se upali.
Pokusao sam ga palit preko USB-a, u omnius alat u nece da ga prepozna kad drzim tipku C a ni kad drzim 2+5... Stavio sam ag da se puni 8 sati i nece se opet upalit. Mislim da je potpuno mrtav a i kad ukljucim punjac upali mi se ono crveno svjetlo sa strane... Dali je potpuno mrtav i mogu li ga ikako popravit?
oce li ovo ikako uspjeti?
http://www.akshayy.com/sonyericsson/...ve-it-to-life/
W595 waiting for se tools
salji ga u servis,vrijedi ti garancija....nemogu skuzit da si ga sam otkljucavao jel ga moraju prvo flesat....velik broj tih telefona ima problema pa iskoristi garanciju![]()
Dali da idem u t-mobile gdje sam ga kupio ili bas u servis, a servis mi nije bas blizu
W595 waiting for se tools
mozes ga nosit na mijesto di si ga kupio oni su duzni poslat ga u ovlasteni servis....
jer još uvijek vrijedi ovaj gore postupak za unlock w205 ili ima neki drugi
Robert-Honor Magic V2
Bookmarks