vidim da ima puno nagađanja oko toga kad će se kod nas moći kupiti pa me zanima dali ima netko provjerenu informaciju kada će ga T-Mobile imati u ponudi?? Ja mislim negdje krajem 9.mj ali ako neko zna točno neka kaže.
vidim da ima puno nagađanja oko toga kad će se kod nas moći kupiti pa me zanima dali ima netko provjerenu informaciju kada će ga T-Mobile imati u ponudi?? Ja mislim negdje krajem 9.mj ali ako neko zna točno neka kaže.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ANTENA SE NE SMIJE DIRAT GOLIM RUKAMA, a oni naprave antenu oko cijelog mobitela... Greška proizvođača, nek ju isprave, neznam kako al nekako (i to ne softverski jer to je prodavanje magle)
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
evo pušten je iOS4!
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Nisam do sad shvaćao ali sad shvaćam. Ljudi su toliko zaljubljeni u Apple pa taman da im Apple isporuči mobitel bez kamere oni bi rekli, ma kamera je sigurno tu sad će oni neki firmware update napravit i vidit ćete vi kameru![]()
Hmm.. A ti si ocito jos jedan od one sorte genijalaca koji su popili svu pamet svijeta?
Ok, ako je tako, onda mi ovo objasni: kako signal isto rapidno pada na 3GSu i na 3Gu?
Jel i na njima hardwerska greska?
Jel i na njima mi rukama "ometamo" antenu?
Eto, da mi opet ne kazes da se tu sramotim
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 05-07-2010 u 15:31
Bookmarks