Gdje ti je igra spremljena, na memorijsku karticu ili na memoriju mob.? Nekad je i mene to znalo zezat, prebaci sve na memorijsku, i dok igras igru ugasi druge igre i programe, nemoj da ti ih je viseistodobno aktivno.
imam problem, sa raznih sajtova skidam java igrice za moju nokiu 5310 xpress music, na ti sajtovima pise da je igrica za moj telefon, drugim ljudima rade, a meni malo pokrene igricu i izbaci mi eror sa sledecom sifrom Out of memory error java/ lang/ Out of memoryerror, a u telefonu imam micro sd karticu od 2 gb.... molim vas pomozite
Gdje ti je igra spremljena, na memorijsku karticu ili na memoriju mob.? Nekad je i mene to znalo zezat, prebaci sve na memorijsku, i dok igras igru ugasi druge igre i programe, nemoj da ti ih je viseistodobno aktivno.
na memorijsku je prebacena, slobodno imam oko giga memorije, i nece, stvaro za poludeti
Vjerovatno ti je "radna memorija" ili kako se to zove u Nokiji prepunjena. Koliko ti je popunjeno memorije na samom telefonu, ne na memorijskok kartici?
u samom telefonu imam 22.2 mb slobodne memorije
Radna memoriji ili ti RAM. Na to je 10aLEX mislio.
Imaš još neke aplikacije pokrenute u isto vrijeme?
ne znam sta je ram memorija na nokiji?? za to prvi put cujem gde mogu to da proverim, ne mogu se pokrenuti vise aplikacija na ovoj nokiji od 1
Mislio sam da je 5310 Symbian.
Kad sam imao S40(verzija softaware na Nokii) kad bi mi se pojavio taj error samo bi ušao opet i radilo. Ne znam
![]()
A kad si zadnji put ugasio mobitel? Možda je u tom problem..
evo sad, opet sam pokusao i nece, plizzzzz pomozite
Bookmarks