Najbolje, najbrže ovisi isključivo o tvojoj mikrolokaciji gdje se nalaziš, to jest gdje misliš koristiti....
a najjeftiniji? cijene pišu crno na bijelo kod svakog operatera
E potreba je otvorit jednu ovakvu temu(preporuka i sticky) i rezimirat u njoj sve a i mene zanima a nisan nasa nasa bas nista konkretno
ugl mene zanima sta je najjeftinije najbolje naj brze najkvalitetnije itd
ako uvatim vrimena od faksa rezimirat cu u tablice trenutnu situaciju
Najbolje, najbrže ovisi isključivo o tvojoj mikrolokaciji gdje se nalaziš, to jest gdje misliš koristiti....
a najjeftiniji? cijene pišu crno na bijelo kod svakog operatera
Evo ja sam sad gledala ponude sva tri operatera.
Za surfanje preko moba daleko najpovoljniji telci. U prepaidu za 20 kunica dobis 250 mega, u pretplati za 50 dobis 500 mega.
Za usb surfanje vip i mobajl imaju istu ponudu za pretplatu i za 100 kunica dobis 5 giga, telci za 85 daju samo 2 giga. U prepaidu najjaci telci.
Ja sam kod telaca na bonove i na mobu i na usbu. Mislim se prebaciti na pretplatu na usbu jer su bonovi fakat skupi. Kakva su vam iskustva s vipom i mobajlom. Telci nisu losi al su skuplji
Kakv je mobilni internet u odnosu na ADSL? Jel se osjeti razlika u brzini, u negativnom smislu (mislim na najbolju bežičnu vezu i najsporiju žičanu)?
Nije ovo za mene ...
@tomislav10
Ne mozes bas usporedjivati zicanu i bezicnu vezu, jer se drugacije ponasaju. Bezicna veza kad je idealna situacija (nije preopterecena) moze biti jako brza i ugodna za raditi, ali isto tako moze ti se desiti da si spojen ali ne moze otvoriti niti jednu stranicu (neku nezahtjevnu) kad je opterecenje mobilne mreze.
ADSL je uvijek bolja solucija od mobilnog interneta koliko god spor bio.
Mobilni internet ti je kao prva pomoc![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks