...pošto su to novouvedene tarife - najbolje bi bilo da nazoveš SZK ili odeš do Vip centra te se raspitaš jer sumnjam da ti ovdje trenutno itko može dati najbolji savjet...
postovani
pretplatnik sam i mjesecni racun mi je oko 200 250kn a koristim jos i 512 mobile broadband paket, zanima me dali mi se isplati prebacivanje na tarifu sve za mene 150 gdje jos dobivam i 300min i 100sms poruka kao i 200mb za promet s obzirom da mi je to dovoljno za moje potrebe
i ukoliko se odlucim za prebacivanje dali mi se ta nova tarifa, (recimo da je ukljucim 15. 4) do kraja obracunskog razdoblja daje da potrosim svih 300 min i 100sms te 200mb do 31.4 ili se daje proporcionalno broju dana (15 do kraja miseca)
unaprijed hvala
napomena gubljenje vip friends broja mi nije bitnija opcija
...pošto su to novouvedene tarife - najbolje bi bilo da nazoveš SZK ili odeš do Vip centra te se raspitaš jer sumnjam da ti ovdje trenutno itko može dati najbolji savjet...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
do kraja mjeseca imas promociju 50% manje placas mj. naknadu ako potpises na dvije godine. znaci 75kn prvih godinu dana. mozda ti to pomogne u racunici.
Bookmarks