Zgodan telefončić za prepaid i ništa više...
Zadnji uredio pero1985 : 13-04-2010 u 12:38
----------Sony Ericsson----------
Zgodan telefončić za prepaid i ništa više...
Ovo sam dugo cekao u zadnje wrijeme nista jeftinije nema,i to je tako sa bilokojim proizvodacem..svi izbaCuju skuplje mobove,nema nista jeftino,i evo konacno jedan tipican sony koji mi odgovara..koji ce sigurno biti do 1000kn u paketima,nece valjd bit skuplji,ako itko zna kad ce ovaj mob doc kod nas i po kojoj cijeni nek javi,ovaj me zanima bas!
Malo mi je čudno što će imat 3,5 mm jack.
Evo na mobil.hr vijest i video
http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3572
Hmm, 5mb interne, negdje sam procitao da ne podrzava multitasking. Smrdi mi na neku Sagem ili neku osakaćenu platformu.
To da ima 5mb interne su krivo napisali ovi na gsm areni, svugdje drugdje piše 50mb.
A to da nema multitasking si pročitao u komentarima na gsm areni, što naravno nije točno.
Meni se čini da je ovaj mobitel nasljednik W595 zbog sličnih linija u dizajnu, no nije baš previše toga poboljšano...
@Harasho!:
Kako nije? Svi cijelo vrijeme kukaju kako ih smeta SE prikljucak... ovdje je to zamijenjeno sa USB-om i 3,5 mm prikljuckom (zbog EU)... To je nekima sasvim dovoljno...
Sigurno je da nije nasljednik W595, posto je dosta "slabiji"... Nama 3G, Shake control, ima slabiju kameru... Bar po ovim informacijama sa GSM Arene... Tako da ce vjerojatno biti i jeftiniji model od W595...
PS: Mislim da je mobitel sasvim dobar... Napokon se u SE vraca malo dizajna, ali jos trebaju poraditi na tome...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Jedino je prešaren
nije pre saren ako uzmec full crnu boju.... a po meni nisu ni ovi ostali pre sareni (imaju po 2 boje bijelu i jos jednu)...
Ako bude do 1000 Kn bit će hit. Napokon Walkman 4 i 320x240" ekran u skoro osnovnoj klasi Walkmana. Još neočekivano 3.5 mm ulaz. Dobar posao.
Pojavio se u prodaji...slobodna cijena 749 kn:
http://www.svijet-medija.hr/sony_eri...26880,154.aspx
još u paketima operatera bi mogao biti po 500 kn što bi bila i više nego solidna cijena da zamjeni w395!
Extra cijenaDobar uredjaj za nezahtjevne korisnike
![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Pozdrav, svima, evo prvi post ovdje pa se ispričavam ako sam pogriješio lokaciju.
Dakle VIP mobitel SE Spiro dekodiran (u nekom od servisa) i Tele2 kartica u njemu, prvi put ga cura koristi sad pa nikakve postavke nisu mjenjane od defaultnih. Problem je što može slati i primati poruke, mogu ju ljudi zvati ali ona ne može nazvati nikoga niti joj radi net.
Znate li možda što može biti uzrok ovog problema?
Hvala unaprijed!
Edit: Ne radi niti 098.. mora da ga je ovaj u servisu krivo dekodirao, jel moguce to? Ima kakav brzi fiks ili moram opet nositi njemu?
Zadnji uredio aeternias : 02-10-2010 u 14:48
Net ne radi zato sto niste stavili postavke.
Mozda je glupo pitanje... Ona pokusava iz imenika nekog nazvati, odabere osobu i onda stisne onu zelenu slusalicu?
Ja osobno nemam taj mobitel, ali u emulatoru vidim da ako udjes u kontakt ne mozes zvati, vec samo pregledavati brojeve, uredjivati i slati poruke. Slicna je situacija kod T303...
Dakle za zvanje:
Krivo (ne dogadja se nista, ne zove):
Menu -> Contacts -> "Ime Prezime" -> Open (srednji gumb na navigaciskoj tipkovnici) -> zelena slusalica
Tocno (zove):
Menu -> Contacts -> "Ime Prezime" -> zelena slusalica
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Mobitel kojeg sam ja kupio u Vipu, nije bio zaključan na mrežu. Bez dekodiranja našao je Tele2 mrežu, mogle su se slati/primati poruke i primati pozivi. Jedino se nije moglo nazvati s njega. Sa T-mobile karticom mogao je i upućivati pozive i poruke - sve ok.
Odlučili smo ga flashati, nakon toga se može zvati i sa Tele2 karticom.
Mobitel mi se inače ne sviđa, čak sam malo razočaran njime zbog samog softwarea; ne mogu naći način da glazbu na memorijskoj kartici koristim za ringtone (???), fotografije se mogu koristiti za pozadinu, ali samo u uskom obliku, ne može se zumirati kroz cijelu visinu ekrana (???), prilikom editiranja imenika mobitel se resetira (???)...
Bez obzira na cijenu, ovo je po meni nedovršen proizvod.
Palac dolje.
Zanima me di je lociran mikrofon na Sony Ericssonu SPIRO.
Dali su to one dvije rupice na glavnom dijelu ili udubljenje odmah do te dvije rupice, ali na kliynom dijelu?
I za to je trebala cijela nova tema?![]()
Nakon par tjedana korištenja, evo mojih negativnih dojmova, pozitivne neću navoditi jer riječ je o jeftinom i jednostavnom uređaju koji kao takav (neke) stvari za koje je namijenjen obavlja uredno (telefoniranje, alarm, zadaci). Sve drugo je jedan veliki minus, i preporučujem svima kojima je stalo do vlastitog duševnog mira da ga izbjegnu.
1. mp3 player nema custom equalizer, što je skroz neprihvatljivo za walkman model
2. postavke mp3 playera (poput stereo widening) se nakon svakog ponovnog pokretanja tog istog mp3 playera vracaju na početne
3. u nekim slučajevima, npr. radim nešto na mobitelu i samo ga ostavim tako i kad dođem nakon 10 minuta ekran još uvijek svijetli?
4. prilikom pisanja sms-a, predugo čekanje za drugo slovo na istoj tipki - prilično iritantno
5. nepostojanje rupice za vezicu, što bi jedan walkman model po meni trebao imati
6. neprecizan indikator baterije
7. redovito smrzavanje mobitela prilikom pokretanja jednostavnih java aplikacija
8. uređaj je spooorrrrrrr
Problem sa custom equalizerom ću nadam se riješiti nekim drugim java mp3 playerom, ako netko ima preporuku pucajte. Ono što me zapravo najviše zanima je postoji li neki hack kojim bi se omogućilo sviranje FLAC formata, ili je u pitanju hardversko ograničenje u odnosu na Zylo?
Zadnji uredio tomasini : 29-03-2011 u 08:56
molio bih ako neko zna da mi napise,kako postaviti mp3 iz memoriske kartice kao ringtone,nikako mi ne uspijeva...
volim se gibat...
ODG.
Evo nasao sam ovaj sony ericssonov odgovor: http://www.sonyericsson.com/cws/supp...ro?cc=gb&lc=en . Ovde mi ne deluje kao da je neka velika nauka u pitanju...
Javi da li si uspio.
Bok
imam problem sa sms,fon nece da salje sms a u prijemu pise poruka ostecena a kada je otvorim bude prazna.softver ili nesto drugo?fon radio normalno 6 meseci
Telefon je njesra...
Imam taj telefon i nekon mjesec-dva zvučnik je postao puno tiši i nekvalitetniji. Nakon što sam otvorio poklopac baterije i dok sam malo odlijepio onu mrežicu koja štiti zvučnik od prašine uočio sam na površini zvučnika crne krhotine metala (jbg, dosta se vrtim po radionici doma). Htio sam ih maknuti tak da se krhotine "zalijepe" za spajalicu i uspijelo mi je no zvuk je sad još tiši. Napominjem da nisam ni pipnuo zvučnik sa spajalicom.
Suma sumarum - zaštitna mreža na zvučniku ne radi svoj posao.
Čitam ovo i čudim se, baš šteta
J105i Naite može zamjeniti taj, imam Naite i radi super, baterija dugo drži, tipkovnica je uživancija za tipkati, nemam primjedbi... Planiram si kupiti Hazel, bio sam malo na 2 samsunga, nije to to (blesav izbornik, nema pola funcija što ima SE itd itd)
Bookmarks