sljaka stari hvala, uštedio si mi 100 kn!da te bar mogu poćastit s jednim strongom! VIP radi!
pošto si od povjerenja pital te bi dal bi mi mogo objasnit kak da dobijem još 1.4mB mjesta ma mobu obrisajući nepotrebne jezike?sigurno si ćul za to!
sljaka stari hvala, uštedio si mi 100 kn!da te bar mogu poćastit s jednim strongom! VIP radi!
pošto si od povjerenja pital te bi dal bi mi mogo objasnit kak da dobijem još 1.4mB mjesta ma mobu obrisajući nepotrebne jezike?sigurno si ćul za to!
Ovdje se to radi ovakoIzvorno postao klec
A za ovo drugo pregledaj temu M55 flash patches - pitanja i savjeti. Tamo ćeš naći dosta odgovora na pitanja koja te zanimaju. Poslije možemo raspraviti eventualne nedoumice. Inače, moj M55 ima 3,75 MB prostora, a moguće je dobiti i 4,2MB.
Isto tako imaš i temu M55 flash patches u kojoj bi trebao biti taj patch (sad mi se neda provjeravat) i imaš temu sa linkovima za Siemense pa tamo isto malo zaviri.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
čital sam za tih 3,75mb al piše da mogu imati samo ruski ili česki jezik!
s kojim programom mogu napraviti fullflash jer s freirom 15 mi traje više od 1h pa ga uvijek prekinem? znam da ti se neda al moram te pitati , sljaka, da mi objasniš postupak za dobivanje te dodatne memorije!!!!!
Bookmarks