Jel netko čuo ili možda ima java software za v525 za bluetooth chat ???
Jel postoji tako šta uopće ???
Bilo bi zgodno....
Jel netko čuo ili možda ima java software za v525 za bluetooth chat ???
Jel postoji tako šta uopće ???
Bilo bi zgodno....
Nedavno smo raspravljali baš o tome, i još nitko nije naišao na takvo nešto...
Potpuno isto pitanje nalazi se ovdje.
Ja bi isto da postoji... Izgleda da nitko još nije našao...
![]()
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Imam aplikaciju (JAVA) za bluetooth chat. Radi. Ali na Symbian platformi.![]()
Ima i source code, sve uključeno. Tako da bih zamolio ako postoji koji JAVA developer sa malo slobodnog vremena, da proba to malo preuredit pa da možda proradi i na Motorolama?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Već sam jednom napisao negdje na forumu, ali nije naodmet ponoviti, pitanje je imaju li java aplikacije na motoroli pristup bt-u...
Motorola tvrdi da imaju. Čitao sam na Motorolinom siteu, u onom dijelu za developere, specifikacije i standarde za svega vraga, multimediju, BT... Pričaju i o igrama u dvoje preko BT-a, samo ne spominju niti jednu konkretnu. Al vele da se može preko appleta imat full pristup BTu, da je to neki standard (nemam pojma koji, neki JRE tko-zna-koje-verzije-za-mobilne-telefone, fakat se kužim u to ko Marica u oficire).
EDIT:
Naravno, širim dezinformacije. Zasad v-serija mobova NE MOŽE pristupati BT-u preko JAVE. Kao što je GOG i pretpostavio. Gospoda nisu našli za shodno dodati JSR-82, čak ni u last-released JAVA_G_0B_V300_02_06R, koji sam tražio, našao, downloadao, instalirao, da bih otkrio da ništa od toga.
Dakle, do daljnjega, nema BT chata. Bar ne na v-seiji Motorole.![]()
Zadnji uredio BlueDevil : 24-11-2004 u 10:16 Razlog: Kriva informacija!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks