ja se slažem najviše s gogobondom, isključivši marketinške stvari. to me jednosavno ne zanima pa neću ni komentirati.
Ali ono što mi se čini da su ljudi krivo shvatili je ograničavanje MT. Prema "fast app switching" će biti moguće imati više aplikacija koje će se pauzirati i instantno nastaviti kad se vrati na njih, ali dok fokus nije na njima će biti zamrznute. Aplikacije koje mogu raditi u pozadini za vrijeme dok nije fokus na njima moraju koristiti neki od ponuđenih servisa tipa background audio, lovcations ili voip. Po meni je glupo imati više voip programa upaljenih odjednom kad postoje programi koji omogucavaju biti online na vise stvari odjednom, npr. skype + bilo koji drugi voip servis. Takav program se stavi u pozadinu i virtualno je upaljeno vise programa a trosi resurse samo jednog koji pritom ne utječu na rad aplikacije koja je u foregroundu. Isto tako za locations, jel normalno da netko želi imati više navigavija odjednom i to u pozadini. I think not. Background audio-znate nekog tko sluša više pjesama odjednom? Uglavnom stvar je u tome da su ograničene samo aplikacije za koje nema smisla da ih se vrti više odjednom i njima je omogućen istovremen rad. Ostatak se standardno izmjenjuje kao na ostalim platformama.

Odgovori uz citat
Bookmarks