Sad nešto čitam, na nekim mjestima kažu da treba Mac + iTunes 9.1, a negdje ne vele da treba Mac nego samo iTunes 9.1
Valjda nema platforma veze, valjda je samo iTunes bitan... pa nisu svi developeri na Macu, k vragu :/
Sad nešto čitam, na nekim mjestima kažu da treba Mac + iTunes 9.1, a negdje ne vele da treba Mac nego samo iTunes 9.1
Valjda nema platforma veze, valjda je samo iTunes bitan... pa nisu svi developeri na Macu, k vragu :/
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da kao javi neku gresku error code 13 i da je za to rjesenje da probamo opet ali s maca...
sad bi i ja probo al nemam nikog s macom ako mi javi ovu gresku....
Da, vidio sam taj naputak negdje, ali nekak mi je nevjerojatno da to može bit do OS-a na računalu :/
Ali OK, što se desi ako pukne s "error code 13", a nemam Mac? Mogu se vratiti na ovaj 3.1.3 koji sad imam bez nekakvih problema, ili ne?
erm, aplikacije za iPhone se mogu pisati samo na Macu.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
trebo bi moc.... al nisam siguran treba provjerit.
Grrrr... premalo ljudi znam, ne znam kog da pitam
Joj, joj, 100 muka... A to mi je jedini telefon, ne mogu baš bez njega ostat. Grrrr....
MA DAJ!!! Zezaš?
Što svi, baš **SVI** developeri za iPhone/iPod/iPad imaju Mac???
Pa znam da postoji SDK za Windoze kao i za MacOS, brijem da to znači da se može razvijati i na Win i na MacOS platformama (CMIIW)
EDIT:
Čitam po forumima da se ne isplati. Vele da je full pun bugova, da se svako malo restarta, kad hoćeš zvati ili slati SMS ili bilo što drugo - baš da se u 5 od 10 "tipkanja" po iPhonu restarta. Tako da ću odustati od ove bete (beta1) i čekati neku sretniju verziju. Samo se nadam da će ta "sretnija" doći prije nego GM![]()
Zadnji uredio BlueDevil : 13-04-2010 u 14:55 Razlog: dodatak
Ne postoji sluzbeni sdk. Samo dodatak za eclipse, ali ako netko zeli svoju aplikaciju u appstoreu mora imat mac
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Bookmarks