Poslao sam T-mobile web n walk stick IV na servis - iako sumnjam da će bit neke koristi. U međuvremenu sam napravio test preko mobitela SE k850i (3G) tako što sam stavio vip karticu mobilnog interneta (s carnetom) i jako je brz internet (2,1 mbps, ping oko 170). Ne puca veza, nema pogresnog ucitavanja stranica ili da nije učitalo uopće. S T-mobile karticom brzina je nešto manja - oko 1 mbps i ping oko 700. Učitava pogrešno stranice, ne učita do kraja, svaka treća-četvrta ne bude uopće učitana (kaže nije našlo web str). Od 10 stranica koje sam stavio istovremeno da se učitavaju, u 10 tabova - 5 se otvori a 5 se ne otvori uopće. Dok vip internet bez problema otvara, svih 10 stranica u roku od 10-20 sekundi.
Priču kako to ima veze s brojem korisnika koji trenutno koriste uslugu ne pijem - jer mi je taj internet loš konstantno 6 mjeseci, u svako doba dana, na raznim lokacijama u osijeku, na raznim računalima, na raznim operativnim sustavima i na drugom mobilnom uređaju (znači i na njihovom sticku i preko 3G mobitela).
Pokušati ću još vidjeti s tim njihovim stickom što je, možda da ga zamjene ili nešto...A na koncu ako ne bude riješeno, tražit ću da mi omoguće pristup usluzi za koju imam mjesečnu pretplatu ili raskid ugovora kako bih mogao prijeći na vip!

Odgovori uz citat
Bookmarks