![]()
Mogu li se uopće usporediti? Šta mislite?
![]()
Mogu li se uopće usporediti? Šta mislite?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
cl,iako t100 ima colorca ovaj ima ja mislim vise funkcija,minji je i lijepsi!!!
nisam znao da je simens tako mali!al opet,ružan je,unutarnji ekran je jako mal,nema puno funkcija,slaba baterija...itd. mislio sam da t100 ima malo funkcija,al ovaj cl55 ima još manje!uopće se nemogu uspoređivati.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
evo moj jubilarni post!Kako vidite simens kao i samsung se furaju na motorolu(preklop).Na slici je simens minijatura ili ga je viki smanjio(foto).SAMSUNG mi je nekako bolji jer je iskosniji za razliku od SIMENSA koji je tek sad poceo furat preklop!!!![]()
Ne , usporedba nema smisla. Jedino zajedničko im je preklopno kućište i osnovne funkcije.Premalo za smislenu usporedbu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
neznam zasto al mrzim taj samsung!!!
samsung je najbolji i ne vrijeđaj ga...
samsung je šrot i isto tako vredi za onaj jadni lak koji se skine nakon drugod dana.kopira motorolu.nema orginalnosti.ma samsungovo sranje.uzas.uzas!!!baterija traje nesto manje od dana,...ma užžžžžžžžžaaaaaaasssss!!!Sony je najbolji(generacija 2000)a sad nokia vlada trzistem sto je dokazano modeli su fantasticni i svi mali!!!sonyericsson opet ista prica-smeće!!!jedino kaj valja je t68i!!!
**** ivane komplimente ostavi za ogledalo
velimir; forum admin
----
bez vrijeđanja na forumu, zato je ovaj post cenzuriran... još jednom javno ovdje ističem da ćemo vrijeđanje ostalih forumaša kažnjavati zabranom pristupa forumu!
zappan
GOSPODO smirite hormone i molim argumente a ne vrijeđanje mobiteli ipak služe za komunikaciju a vama očito za šminku to ne vodi ničem dobrom
plišani
?-------------?
pa kak taj vjeko može reći da je samsung šrot? pa kaj to isto nije vrijeđanje nekih ljudi koji koriste te mobilne uređaje?
svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ja.ako ja ne volim samsung to ne znaci da ga vređam!!!pa zato brate dignimo
u zrak.
![]()
![]()
izgleda da vjeko nije probao nijedan drugi mob od svog sonya pa tvrdi po cijelom forumu kak je njegov sony ludPoslao: vjeko
Sony je najbolji(generacija 2000)sta ce tek bit kad kupi novi mob.
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
bravo! vjeko nema tolko para da kupi samsung pa onda mora vrjeđati...
Pih, gdje smo došli da nas vrijeđanje mobitela vrijeđa kao da se to odnosi na nas?
Meni, osobno ne smeta kada mi vrijeđaju Alcatela, naviknut sam![]()
Reče netko nekad da nije važno što se kaže nego tko kaže.
Svi oni koji su osjetljivi neka ovo zapamte.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da istina ali drugi mesec dobivam Nokiu 7210 ili 7250 ta dva modela posebno 7250 rasturaju samsung,simens i slicno.Poslao: " Player 4 ever "
izgleda da vjeko nije probao nijedan drugi mob od svog sonya pa tvrdi po cijelom forumu kak je njegov sony ludsta ce tek bit kad kupi novi mob.
![]()
![]()
![]()
a
život je takav,nije fer.
Bookmarks