Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 49

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali duge razgovore si platio dodatno jos 25 kn, a tu ne platis nis i dobijes tih 0 kn nakon prve minute, samo uzmes tarifu, a moras se sloziti sa mnom, to nema niko u tarifi, ni t2, ni vip, ni tomato, tak da cu samo sad lijepo nastojat duze pricat, odnosno preko minute :-)))))
    Ono kaj cu ja uzet je tarifa 200 jer ima 0,29 cijenu kaj nema ni t2, a i ima 0,79 prema drugima ko t2, tako da iako sam do sada bio zakleti vipovac, a i imam jednu t2 karticu, moram priznati da je ovo dobra ponuda, a i racunica im ide u korist, jer stvarno cu smanjit racune....sve sam si izracunal!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G
    Operater
    Tomato
    Bodovi
    8.329
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.329, Nivo: 21
    Bodovi: 8.329, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vip. Pregledaj post
    Ali duge razgovore si platio dodatno jos 25 kn, a tu ne platis nis i dobijes tih 0 kn nakon prve minute, samo uzmes tarifu, a moras se sloziti sa mnom, to nema niko u tarifi, ni t2, ni vip, ni tomato, tak da cu samo sad lijepo nastojat duze pricat, odnosno preko minute :-)))))
    Ono kaj cu ja uzet je tarifa 200 jer ima 0,29 cijenu kaj nema ni t2, a i ima 0,79 prema drugima ko t2, tako da iako sam do sada bio zakleti vipovac, a i imam jednu t2 karticu, moram priznati da je ovo dobra ponuda, a i racunica im ide u korist, jer stvarno cu smanjit racune....sve sam si izracunal!
    nije bas tak jeftina, sve ovisi kakve pozive imas, isplati se ako imas malo duljih poziva prema T-Mobile, inace ako zoves i ostale mreze, jeftiniji je Tele2 u KO tarifi, a gdje je tek tomato sa 0,29 kn... pogledaj si i mrak tarifu, ako vise zoves od 19 do 7h

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gledao sam mrak tarifu, ali meni treba cijeli dan telefon i da mogu bez brige i dulje pricati i ne racunati u glavi kolko budem dobio racun, a i imam vise od 28 :-))
    Tomato, da ima 0,29 , aki iskreno to me stvarno sram imati, to je ono "dno-dna" i nije za usporediti. Tm se sad priblizio cjenama t2, tako da je vip sad stvarno najskuplji i naj neisplativiji. Velim ti, racunica ne laze.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Operater
    Vip i Telenor
    Bodovi
    17.875
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vip. Pregledaj post
    ......racunica im ide u korist, jer stvarno cu smanjit racune....sve sam si izracunal!
    Al si nisi izračunao da imaš samo 300 minuta za 0 kuna prema T-mobile

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e pa nije to samo! . toliko minuta mi obicini ljudi ni ne radimo, bas sam usporedjivo sa frendovima racune i nema sanse da neko toliko nalupa.
    a i nakon tih 300 minuta imam samo 0,29 kn cijenu, a ne vise od 1 kn kak imam sad.
    tak da necu vise trosit lovu na dodatne opcije vec cu se s ovim posloziti

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Na tuđi račun - nova Tomato tarifa
    By igor999 in forum Tomato
    Odgovora: 203
    Posljednji post: 16-04-2013, 12:07
  2. VipMe babewatch tarifa
    By zappan in forum A1
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 01-07-2002, 19:00

Bookmarks