350 kn ja ti ju donesem novu iz njema;ke
ej zna li ko di u zg ima za kupiti rs mmc od 256mb kolko dode
350 kn ja ti ju donesem novu iz njema;ke
evo da vas obavijestim... RS-MMC Transcend 256MB radi odlicno na 6600!dobije se s njom i adapter tako da normalno stane u utor za mmc kartice...
![]()
moze tko nabaviti RS-MMC od 1Gb ili 512MB, bar..
zivim u osijeku, nek mi kaze cijenu. ako moze iz njemacke netko ili bilo kako,
Napokon Kupia Mmc U Hg Spota Amzor 256 Mb Za N-gage ,za Sada OdliČno Se PonaŠa.zahvaljujem Svima Na Savjetima!
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
jesi slucajno bacio pogled jel imaju RS mmc
pa odi na njihov sajt pa pogledaj
sad baš imaju sniženje kingmax kartica...
stvarno? pa bio samjucer.. ne pise ama bas nista o RS mmc.. pise da ima 1GB, al opce nemaju na lageru.
evo upravo bacio pogled.. nista od RS mmc kartica u hgspotu, a i najveca obicna je 256mb. .meni treba bar 512 ili 1gb.
Nasao sam nesto " MINI MULTIMEDIA CARD 512MB RSMMC 512MB " za 449kn, a to ti je u diskontu 24 i brijem da moras to narucit pa cekat nekih dan il dva pa mozes to podić! Pogledaj si jos malo na h**p://www.diskont24.com/products/P0/25477/-1![]()
Pozdrav
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
ma ceko bi ja i 4-5 dana, to je zakon cjena.al ne kotnam kak da to narucim, ja sam u osijeku.
jel tko narucino preko tog diskonta24? jel to pouzdano.
Nevidim razlog zasto nebi bilo pouzdano, ducan ko ducan... Ako dobis garanciju i sve ostalo kaj treba onda nebi trebalo biti problema. Pogledaj si jos malo na site-u imas nesto tipa kako kupiti, kako do nas i tak slicno. Pozdrav
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
da sve sma to proucio, i moras platiti unaprijed,zato pitam jel pouzdano i dal stigne to uopce..
Bookmarks