ne ali vec je to znano s kingmax-om. ja imam neku SUPER TALENT* i do sad nisam uocio nikakve probleme s njom, a platio sam ju 200kn
Ma evo samo sam htio rec da ne kupujete Kingmax MMC kartice jer su sranje...Platio sam je 250kn (256mb) kao poznata marka skuplja je i to,i formatiram je i sve super i napunim je preko citaca sa igrama slikama....140mb je treajalo 1h!!!!Ubacim je u mob i na sta god kliknem ''writting failed'' il nes slicno..i nakon dosta muke,skoro sam razbio mob...odem u isti ducan i zamjenim za neku noname MMC koja je 50kn jeftinija i ona radi ko metak...mob se ubrzao sve 5....140mb za nekih 15ak min preko citaca....Tako da ne valja uvjek mislit da je skuplje(i poznatije) bolje....Ima li ko slicnih iskustava??
ne ali vec je to znano s kingmax-om. ja imam neku SUPER TALENT* i do sad nisam uocio nikakve probleme s njom, a platio sam ju 200kn
ja sam koristio pqi 256mb kad sam imo nokije i bio sam zadovoljan
Moj kingmax super radiaali je RC-MMC,mozda je to razlika
May the Force be with you!
Misliš RS-MMC?
...moja AMZOR (256 mb),kupljena u HGspotu radi bez problema...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa kad vidim ovake dozivljaje odma mi dode da ni ne uzimam 256MB MMC al ako daju garanciju opet nevidim problem, ne?
ja cu si sad uzeti u hg spotu neku al neam pojma koju...
Ja sam kupio TRANSCEND i vec nekoliko meseci radi odlicno (kuc,kuc),inace ovde kod nas sam je platio 3000 din,a tada je kurs bio 1euro=70din
e tu i ja sad imam!Isto radi super.Izvorno postao Eminem
..."sile",to ti je pitanje sreće i kvalitete...samo ti uzmi,a ako imaš sreće,radit će bez problemaIzvorno postao sile
...
Izvorno postao sile
E, ja vidim problem. Karticu ću moći isprobati kako spada tek kad dođem doma i počnem na nju instaliravat aplikacije. A ako tek onda skužim da kartica ne radi, pa da se moram s njom vraćat u ZG, dođe mi kao da sam platio dvije no name kartice.![]()
meni na n-gage itekako. par n-gage igrica, hrpa programa i muzike i vec je puna. imam osjecaj da mi je i 256mb premalo.. mislim da sam trebao razmisljati o 516, ali kaj tu je...Izvorno postao sile
najvise me zivcira ona format na mmc gdje 1mb nema 1024kb vec 1000kb pa tako 256mb kartica nema 256mb vec 244mb
Ma nije mi bed za tih desetak megabajta i ovako neznam sta cu sa svih tih 256MB stvarno sta stavit na to. Osim nekog filma pa da gledam na poslu.
Ma ne idem do ZG za MMC ima u OS nekih jefinih valjda.
i ja razmisljam o 512...jel postoji veca??
@disco
postoji i veca od 1GB(www.kingmax.com)al neznam di ces ju nabavit,a od 512 je skroz dosta
@gog
ma krivo sam napiso,mislim na RS-MMC
May the Force be with you!
1GB, al sumnjam da ju podrzava
...pa kad nitko nije probao MMC od 1GB...nek netko uzmepa da mi ostali znamo...
pa nema je nigdje za kupit!
...ima...pogledaj -> http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=11569 ...
samo da te upozorim da n-gage ne podrzava 1gb, ali ako ju imas priliku isprobati isprobaj
...ali ja mislim da je pretjerivanje davati 850-900 kn za 1gb...meni osobno još ne treba,pa zato tako mislim...a ko voli nek izvoli...
ma kome to uopće treba.......
256 je i više nego dovoljno,a ja osobno imam kingmax 64 MB
i do sada nisam imao problema u zadnjih 8 mjeseci
Imam 128 MB MMC Kingmax i više sam nego zadovoljan. Kupljeno u HGSpotu.
...we are eternal all this pain is an illusion...
da i ja sam svoju kupio u hg spotu
Bookmarks