Ovo se je proširilo netom u trenu. HD2 na WP7. Po svemu sudeći tako će i ostati kao neslužbeno izdanje samostalnih developera, pošto je i sam M$ rekao da ništa od upgrade WP7 na HD2.
Uskoro se i očekuje i prvi beta ROM WP7 za HD2. Za sada samo slike i vedeo:
kao i to da trenutno nije moguć downgrade WP7 na WM 6.5.
What working :
Wifi
GPS
Bluetooth
....almost all working
What problems :
Graphic driver is bad , some times lag device
HC4L
Da, to sam vidio...ali napravili su oni i temu kao WM7...znači tema totalno prekriva WM6.5 pa izgleda kao da je WM7...možda je i o tome ovdje riječ a možda su fakat uspjeli "ukrast" nekako![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ma ubijaju dobar mob, radije neka uloze u razvoj Androida iako je HTC CEO rekao nedavno: "HTC CEO says he could but won't make HD2 an Android phone, has to take care of Windows Mobile"
ma ovaj wp7 je totalno razočaranje... nemam nikakvu želju isprobat taj rom.
sad kad dođe desire odma prodajem hd2 i prelazim na android... mislim da je nakon 5 god winmo uređaja došlo vrijeme za promjenu
nikako ne razumijem kako su uspjeli napravit toliko loš GUI !?!?
to se zove prihvaćanje realnosti i novonastalog stanja. WM je trenutno "over & out"
Iskreno meni WP7 sa svim ograničenjima koja su napravili izgleda kao dummy mob. Sve je već složeno i korisniku preostaje jedino korištenje, tako da ako ostane tako bar ću uštedit lovu jer nema smisla kupovat nešto sa WP7 na sebi![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa činjenice su činjenice: wm7s je katastrofa. I ja ću krenuti putem androida.
I tako se poklopilo da imam iste uredaje ko i Hek, izgleda da će se tradicija nastaviti
OT:
Kolilo sam shvatio kada se fleša ovaj wm7s, nema povratka na 6.5 (zasad). Tako da to uopće nema smisla ni isprobati.
istina. ovaj wp7 užas. androida nebude dobroga možda godinu dana ili ko zna koliko. sve u svemu zjebali su mobne velim ja da je loš sad tak kako je. al uvijek treba težiti boljem...
Sve se je više vezano za tematiku, počelo raspravljati kako se radi o Fake-u? U prilog tome ide kako sve do sad ekipa nije prikazala bootscreen, kao i pisanje mobiletechworld-a kako se može složiti WP7 na WM uređaju, preko Windows Phone 7 Emulator i Remote Desktop software-a. Što je vjerojatno slučaj i kod HTC Diamond koji "vrti" WP7, video.
HD2
...a i jedan čalan navodi par navoda:
Why don't the buttons light up?
Because the buttons don't work for the remote desktop application, they would only close it.
Why does he claim the graphics driver doesn't work?
Because the remote desktop connection is slow, that's where the lag comes from! He claims it's because of graphics drivers, so that people don't realize what's really going on.
Why was it recorded in the dark?
Because people shouldn't see that he is NOT pushing the back button. He can't push the back button, as it would close the remote desktop program.
Why doesn't he show multitouch?
Because that doesn't work over the remote desktop connection.
Why doesn't he show making a call?
Because that doesn't work with the PC emulator, that he is using over remote desktop connection.
Why doesn't he show a boot screen?
Cause there's no bootscreen in the PC emulator that he's using.
Zadnji uredio HCSC : 30-03-2010 u 00:25
HC4L
Izgleda da ništa od toga
Thread je zatvoren, uz objašnjenje: "Look like everything going to not well"
Što mu to znači nisam uspio shvatiti, da li ima problema s portom (možda je stvarno bio fake), možda su ga raznervirali oni koji su ih pljuvali da je fake?!
Makakr, sve više mi se čini da je fake. Da nije, vjerojatno bi objavili još koju sliku kojom bi potvrdili da nije fake. btw na originalnom postu je napisao da će objaviti wm7s rom "very soon". Očito neće. Možda čekaju 1.4.
Sumlje ima. To da će objaviti WP7 ROM stoji od prvog dana, kao i ova njegova izjava sa zadnjeg posta:
što dovodi i do sumje da ekipa slaže sedmicu za Leo-a?i will close this thread and open again at right times
HC4L
Svi već trube o tome da je ovo bio fake tj. preuranjena 1.aprilska šala.
Mnogi su na XDA bijesni zbog ovoga i nije im smiješno.
Ali da postoje teme koje pretvore 6.5 u 7, ima.... ali ovdje je kako kažu riječ o remote desktopu i emulatoru.
Nisam primijetio da je netko pisao ali čita se kako je ekipa sa XDA pokrenula WP7 na HD2, unatoč hardware-skim preprekama (tri tipke)? Za sada još nema download verzije WP7 za javnost. Dečki rade, testiraju kako se ponaša na HD2, sređuju stvar.
...a evo i jedan video:
HC4L
Da, uspjeli su bootati WP7 i ima snimka bootanja. Navodno da ovaj nije fake kao onaj za 1.4. Otvorena je tema na XDA jer je ovaj navodno pravi. Nazalost, jos nisu uspjeli drivere napraviti, ali dosta se ljudi pita zasto kada je hardware gotovo isti kao i HD7, ukljucujuci i procesor.
po ovome i nije sve isto, sa xda:
uglavnom radi se na tomeQ4-BUT, THE HARDWARE IS THE SAME, WHY WON'T WP7 JUST BOOT NOW?
A-Because the hardware isn't actually the same. Yes the HD7 has more or less the same specs, but the hardware itself is completely different. Different processor, different type of RAM, different storage. Its not as simple as just hacking the RUU to work with the HD2, proper drivers have to be written first. Its just like Android at this point.
HC4L
Da, procitao sam te postove vec. Lik je pogrijesio sto se tice procesora. Procesor je identican kao i na HD2. Mozes to vidjeti na gsmarena.com ili na MS stranicama.
Inace, sto se tice svega ostalog, u pravu je i nije uopce lako napraviti ovo da radi....ali sigurno hoce.
Bookmarks