Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2003
    Bodovi
    13.396
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.396, Nivo: 27
    Bodovi: 13.396, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cvita Pregledaj post
    za microsoft ti ne znam, ali za ostale ti malo bolje procitaj...
    sa Nokijinog jamstva gdje se spominje software:
    ne, ne, ti malo bolje pročitaj:

Što nije pokriveno?

1.Ovo ograničeno jamstvo ne pokriva korisničke upute ili bilo kakav softver trećih strana, postavke, sadržaj, podatke ili linkove, bilo da su uključeni ili naknadno upisani u Proizvod, bilo da su uključeni za vrijeme instalacije, sastavljanja, prijevoza ili bilo kada unutar dostavnog lanca ili na bilo koji način s Vaše strane. Nokia ne jamči da će bilo koji Nokia softver biti u skladu s Vašim zahtjevima, raditi u kombinaciji s bilo kojim hardverom ili softverom treće strane, da će rad bilo kojeg softvera biti bez prekida ili grešaka ili da se ti nedostaci u softveru mogu popraviti ili će biti popravljeni.

= Citat = Izvorno postao cvita Pregledaj post
    gledaj, mobitel je sastavljen od dvije stvari, sw, i hw-a. zar tebi ne zvuci malo besmisleno da oni daju garanciju na jedno a ne na drugo....
    kada netko napravi sw bez bugova možda se onda i usudi dati garanciju na njega, oni mogu ponuditi dobru volju da će to možda biti pokušano ispravljeno, ali opet, kako biti siguran da je sw bez bugova?

zanimljiv citat iz SE jamstva, na hw grešku ti ne daju jamstvo, točka 3, mrtvi pixeli
    Zadnji uredio Vader : 28-03-2010 u 12:55
    Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vader Pregledaj post
    ne, ne, ti malo bolje pročitaj:

kada netko napravi sw bez bugova možda se onda i usudi dati garanciju na njega, oni mogu ponuditi dobru volju da će to možda biti pokušano ispravljeno, ali opet, kako biti siguran da je sw bez bugova?
    da ja dam zakljucnu rijec, , malo smo pretjerali... ovako, nisi u pravu za ostale, procitaj jamstvo se-a, ovo sto si ti citirao ne pise u FAQ-u nokije, tj. razlikuje se tekst od onog moga gore. sad kad uzmes ta oba u obzir, ja bi, dakle ocito samo ja, zakljucio da mi daju garanciju na sw. doduse, zadnja recenica kod tebe je malo skakljiva, ali pogledaj prvu, gdje ne pise. NE DAJEMO GARANCIJU NA SVOJ SW I SW DRUGIH PROIZV.. Uglavnom, ja takvih problema sa nokijom nisam imao (jer ih nisam bas previse ni posjedovao), ali imao sam sa se-om i uredno su priznali, pa mislim da bi to bio slucaj i u nokiji, inace bi ispali jako bezobrazni... jos uzmimo u obzir da je ovo gore jamstvo koje gledamo ono koje se odnosi na eu i neke drzave u kojima nema hrv., a mi ne znamo kakvo je on dobio..

= Citat = Izvorno postao Vader Pregledaj post
    zanimljiv citat iz SE jamstva, na hw grešku ti ne daju jamstvo, točka 3, mrtvi pixeli
    daju na hw sa iznimkom (do dva piksela, sto se smatra kao normalnim), mislim da je i nokia imala takvo nesto u jamstvu, ali tu ne pise u ovom gore jamstvu...uglavnom to dosta proizvodjaca prakticira koliko ja znam citajuc po forumu da je par mrtvih piksela normalno..
    Zadnji uredio cvita : 28-03-2010 u 13:06
    cvita

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Nove tarife: "Slike i slova"; "Među nama"
    By posjedon1 in forum Tele 2
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 26-02-2009, 01:00
  2. Odgovora: 96
    Posljednji post: 18-08-2008, 00:38
  3. W810i, "ticker", "welcome" i ostale cudne poruke
    By dinocrazyman in forum Sony Ericsson