ne, ne, ti malo bolje pročitaj:
Što nije pokriveno?
1.Ovo ograničeno jamstvo ne pokriva korisničke upute ili bilo kakav softver trećih strana, postavke, sadržaj, podatke ili linkove, bilo da su uključeni ili naknadno upisani u Proizvod, bilo da su uključeni za vrijeme instalacije, sastavljanja, prijevoza ili bilo kada unutar dostavnog lanca ili na bilo koji način s Vaše strane. Nokia ne jamči da će bilo koji Nokia softver biti u skladu s Vašim zahtjevima, raditi u kombinaciji s bilo kojim hardverom ili softverom treće strane, da će rad bilo kojeg softvera biti bez prekida ili grešaka ili da se ti nedostaci u softveru mogu popraviti ili će biti popravljeni.
kada netko napravi sw bez bugova možda se onda i usudi dati garanciju na njega, oni mogu ponuditi dobru volju da će to možda biti pokušano ispravljeno, ali opet, kako biti siguran da je sw bez bugova?
zanimljiv citat iz SE jamstva, na hw grešku ti ne daju jamstvo, točka 3, mrtvi pixeli

Odgovori uz citat
, malo smo pretjerali... ovako, nisi u pravu za ostale, procitaj jamstvo se-a, ovo sto si ti citirao ne pise u FAQ-u nokije, tj. razlikuje se tekst od onog moga gore. sad kad uzmes ta oba u obzir, ja bi, dakle ocito samo ja, zakljucio da mi daju garanciju na sw. doduse, zadnja recenica kod tebe je malo skakljiva, ali pogledaj prvu, gdje ne pise. NE DAJEMO GARANCIJU NA SVOJ SW I SW DRUGIH PROIZV.. Uglavnom, ja takvih problema sa nokijom nisam imao (jer ih nisam bas previse ni posjedovao), ali imao sam sa se-om i uredno su priznali, pa mislim da bi to bio slucaj i u nokiji, inace bi ispali jako bezobrazni... jos uzmimo u obzir da je ovo gore jamstvo koje gledamo ono koje se odnosi na eu i neke drzave u kojima nema hrv., a mi ne znamo kakvo je on dobio..
Bookmarks