vratis opet = dobijes opet novi, ako se i na tome pojavi, e onda im jebes mater i trazis drugi model ili to napravis odmah nakon sto se to pojavi na zamjenskom modelu. Govorim iz iskustva, tu sam pisao negdje na forumu o problemima sa SE s500, pukle tipke..ok zamijeni tipkovnicu..pukle opet e sad daj drugi mobitel, i dali mi w580, iako sam naglasio da to ne zelim jer i on ima isti problem, ali oni u SE kao nisu imali u hrvatskoj tu seriju pokvarenih mobitela, pa mi ga dali..kad je i na njemu pukla tipkovnica, bez ikakva pogovora mi da w910 jer sam im naglasio da cim mi pukne tipka ijedna na w580 doci njima nazad...
ne znam iskreno sta stvarate paniku bezveze.. covjeku je mobitel pokvaren, a ima pravo na uređaj koji radi...ja tu ne vidim nikakav problem.. samo se treba malo pomaknut i sve se to rijesi!
sad moram i ja editirat kad si nadodao
shvatio sam ja, ali opet se ponavljam, to nije proizvod koji normalno funkcionira a to tebi oni garantiraju...cemu garancija onda. shvati da garancija nije samo na mehanicke kvarove..ok, ako nisu smislili nacin na koji ga popravit, daj novi ili drugi model i zivio!

Bookmarks